Het Aprilnummer + T-shirt van Essentiel Antwerp: nu in de winkel!

Met het nieuwe Feeling-nummer willen we je alles meegeven om je goed te laten voelen in je vel. Van mode in knalkleuren over heerlijke genietweekendjes weg tot raad van experten in mentaal welzijn. Laat de lente gelukzalig zijn.

 

Slim stylen: Zo straal jij in de meest gewaagde trends

De XL-look of printmix; mode lijkt soms moeilijk. Al die trends, maar hoe draag je ze zélf? We luisterden naar jullie vragen en bundelden de antwoorden hier. Zo makkelijk kan mode zijn.

Blinde liefde? Daarom blijven vrouwen hun man verdedigen

Je zal als vrouw maar meemaken dat je partner wordt aangeklaagd voor grensoverschrijdend gedrag. Wat doe je dan? Stand by your man of maken dat je wegkomt? Opvallend veel vrouwen lijken de daden van hun man te bedekken met de mantel der liefde.

De toekomst van de Belgische mode: In gesprek met de boegbeelden

Christian Wijnants, Inge Onsea en Tom De Poortere, Elodie Ouedraogo en Matteo La Rosa in gesprek over mode postcorona, de ups en downs van een eigen modemerk en het belang van het woord ‘Belgisch’: dit is het verslag van wat hopelijk een nieuwe Feelingtraditie wordt.

Belgian Beauty Awards: Onze jury koos de allerbeste producten

Elk jaar komen er honderden nieuwe beautyproducten op de markt. Van goedkoop tot een – euh – ‘investering’, van pure fun tot serieuze hightech: dit zijn de toppers van al het moois uit 2021.

Iconisch design: Vintage, heruitgaven en replica’s

Authentiek, origineel, echt, nep, namaak, replica, heruitgave of vintage: design laat zich niet altijd even makkelijk doorgronden. Geen nood. Straks weet je perfect waarop of waaraan.

Nooit meer diëten: Vanaf nu gaan we intuïtief eten

Detoxen, punten tellen of periodiek vasten: voor veel vrouwen blijft het dagelijkse kost. Ook de buik vol van de dieetdictatuur? We brengen haar voor je ten val. Met je eigen intuïtie nog wel.

Over b(l)oeiende paden: Fleurige wandelingen en fietstochten

De bloemen ontluiken, de vogels fluiten. De ideale tijd om de benen te strekken en te genieten van geuren en kleuren, tijdens deze fleurige wandelingen en fietsroutes, van de Eifel tot het Heuvelland.

 

Samen met ons gloednieuw aprilnummer, kan je deze maand ook een prachtige, exclusieve T-shirt van Essentiel Antwerp scoren. Verkrijgbaar in vier leuke pastelkleuren is dit item de ultieme must-have voor in je lentegarderobe.

De nieuwe Feeling ligt vanaf 23 maart in de winkel, of is ook te lezen via de Mijn Magazines app.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content