Het aprilnummer van Feeling + Pascale Naessens-verwenbox door Serax en RainPharma: vanaf woensdag in de winkel

België boven in het aprilnummer van Feeling. We brengen o.a. een ode aan onze mooiste mode, zetten al het lekkers dat ons land te bieden heeft in de kijker, en trakteren je ook nog eens op de Pascale Naessensverwenbox door Serax en RainPharma, onze nationale trots.

Eigen kweek: Ode aan de Belgische mode

Wat je zelf doet, doe je beter – het is zéker waar wat mode betreft. En dus doet ons kleine België ook dit seizoen weer waar het goed in is: groots wezen. Dé topstuks getoont door Belgisch topmodel Ingrid Parewijck.

De waarheid over powerfood: Alle gezondheidsvoordelen van kiwi’s en co.

Eten hebben we broodnodig, dat spreekt voor zich. Maar sommige voedingstoffen zijn voedzamer dan andere. We vroegen ons af welk food nu écht power heeft en op welke manier. Dit zijn voortaan de musts op je menu.

De beste boetieks: Ons modeteam lokaal gestyled

Ze zijn de stylisten van hun stad, bepalen mee de modetrends en – niet onbelangrijk – de koffie staat er altijd klaar: ons modeteam tipt de lokale boetieks die je dit voorjaar moet ontdekken.

Dagje Gent: Alle topstops voor jou verzameld

‘Gentje’ noemen ze het liefkozend. En dat er veel is om graag te zien: eigenwijze winkeltjes, verrassende fijnproeverij en vele vaste waarden. Allen daarheen.

‘Ik stond 16 uur voor de spiegel’: Body Dysmorphic Disorder

Wie aan Body Dysmorphic Disorder lijdt, ziet een eigen lelijkheid die er niet is. Om obsessief fitnessen of nodeloze operaties te voorkomen: een tekenend portret van de onzichtbare ziekte.

Belgian Beauty Awards: Winnaars voor huid en haar

De beauty-experts van Feeling, Gael, Knack Weekend en Le Vif Weekend testte een jaar lang de nieuwe lichting cosmetica. Een uitgebreide jury koos uit hun favorieten dé crème de la crème. Doe er je mooie voordeel mee!

Wel jong, niet gelukkig: Draaiboek voor bezorgde ouders

Een op drie jongeren voelt zich slecht in z’n vel. Een op tien heeft een psychische stoornis. Wij zochten naar een verklaring voor zoveel zielenpijn. En hoe die te zalven.

Pascale Naessens-verwenbox door Serax en RainPharma

Voor het eerst bundelden 2 Belgische merken de krachten voor een unieke collab: RainPharma en Serax ontwierpen exclusief voor Feeling de luxueuze Pure-verwenbox! Daarin vind je de nieuwste lanceringen uit het gamma dat Pascale Naessens bij zowel RainPharma als Serax ontwikkelde:

  • De natuurlijke lichaamsolie Pure Nature (100 ml) die je vel voedt met een unieke mix van kostbare plantaardige ingrediënten, 100% volgens de filosofie van RainPharma.
  • Het donkerblauwe designkommetje met deksel uit de badkamerlijn die Pascale voor Serax creëerde. Een multi-inzetbare eyecatcher in je interieur die mooi aansluit bij haar eerdere Pure-servieslijn.

 

De nieuwe Feeling ligt vanaf 22 maart in de winkel en is ook te lezen via de Mijn Magazines app.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content