Home Magazine Het augustus-nummer van Feeling is er!

Het augustus-nummer van Feeling is er!

Het augustus-nummer van Feeling is er!

 

Ontdek hier wat je deze maand in Feeling kan vinden…

 

25 nieuwe cityhotels in de hotste wijken

Onderzoek heeft uitgewezen: je goedkoopste vliegtickets boek je 140 dagen voor vertrek. Hoog tijd dus om je najaarscitytrip te plannen. Logeer in een van deze nieuwe hotels, in de hotste wijken, van Amsterdam tot New York. In 11 ervan voor minder dan € 160 per nacht!

Nu al: herfstmode-preview

Misschien wel het mooiste aspect van de mode: elk seizoen kun je opnieuw beginnen. Wég met de oude trends, wij presenteren je nu al de nieuwe. Must haves voor je herfstgarderobe: de kimono, Pretty Woman-laarzen en een Puff Daddy-bomberjack.

Feeling-gastvrouw: zangeres Eva De Roovere

Ze heeft niet alleen een hemelse stem, maar ook een groot hart, onze gastvrouw van augustus. Ze ontspant met yoga en meditatie en leest graag boeken die net dat beetje dieper gaan. Voor Feeling interviewt ze sopraan Elise Caluwaerts.

Je ex, vriend of vijand?

Het einde van een relatie hoeft niet noodzakelijk het einde van de vriendschap te betekenen Exen over de nauwe band die ze nog met elkaar hebben, en hoe dat een verrijking is voor elke volgende relatie.

Slik je stralend

Het is een echte trend geworden: pillen zijn de nieuwe crèmes. Of je nu rimpels, haaruitval of love handles wilt aanpakken: slikken vervangt smeren. Een update.

Pascale Naessens interviewt voedingsexpert Walter Willett

Pascale Naessens trok naar Boston, voor een gesprek met drie van de meest vermaarde voedingsdeskundigen ter wereld. Tweede in de reeks: Walter Willett, de professor de de klassieke voedingsdriehoek aan diggelen sloeg.

Lang leve de optimisten!

Het glas eerder halfvol dan halfleeg, in elke crisis een opportuniteit zien: zo kijkt de rasoptimist naar het leven. Hoe meet je jezelf zo’n roze bril aan?

 

De nieuwe Feeling ligt vanaf 20 juli in de winkel.