Het augustusnummer van Feeling: nu in de winkel!

Zin in een weekend weg, maar nog op zoek naar inspiratie? Onze redactie testte de leukste actieve bestemmingen, en schreef haar bevindingen neer in het augustusnummer van Feeling dat vanaf 20 juli in de winkel ligt. Rustig in je zetel naar mooie mode kijken kan natuurlijk ook: in hetzelfde nummer bieden we je een sneak peak op het mooiste dat het komende modeseizoen te bieden heeft. En ten slotte staan er natuurlijk ook weer heel veel fijne leesstukken in. Rep je naar de winkel om alles te ontdekken!

Dit heeft het augustusnummer van Feeling voor jou in petto:

Alle modetrends van het komende seizoen

Wat gaan we dragen, wat mag er weg, hoe combineer je en wat met je schoenen? Van patchwork tot cirkelrokken: de mode van morgen, nu al in beeld.

Betalen om een lief te vinden: goed idee of weggesmeten geld?

Het is ondertussen geen geheim meer dat Tinder vooral mikt op een jonger doelpubliek dat niet meteen op zoek is naar een serieuze relatie. Maar waar kunnen singles met iets ambitieuzere verwachtingen dan wel terecht? Feeling ging op date met enkele professionele matchmakers, benieuwd of zij tegen betaling wél de ware weten te strikken.

Op luxecruise over de Middellandse Zee

Feeling’s chef-mode Els had het niet zo voor cruiseschepen – en toen mocht ze met rederij Ponant van Venetië naar Athene varen. Spoiler alert: het werd een onvergetelijke droomreis.

Houd de cyberdief!

Sinds de start van de coronapandemie is het aantal zaken van online en telefonische oplichting geëxplodeerd. Niemand lijkt veilig. Jolien, Hanne en Ine getuigen: “Ik ben voorzichtig aangelegd, mee met alle technologie en hoger opgeleid. Toch ben ik bijna al mijn spaargeld kwijtgeraakt.” 10 tips om oplichters te snel af te zijn.

Voor jou getest: De leukste actieve weekends weg

Suppen, golfen, paardrijden en vogelspotten: de redactie van Feeling trok op actief weekend weg en keerde naar huis met een volle batterij en heel veel zin in meer.

Wanneer pezen, spieren en gewrichten tegenwringen

Na je dertigste worden je spieren, gewrichten en pezen vaak een stuk gevoeliger. Na je veertigste komen de eerste échte kwaaltjes. Wat is er aan de hand? Feeling trok naar de afdeling Fysische geneeskunde voor een uitgebreid consult.

De nieuwe Feeling ligt vanaf 20 juli in de winkel en is ook te lezen via de Mijn Magazines app.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content