Het augustusnummer van Feeling + Babor kleimasker (voor slechts € 4,95 extra)

Het Feeling-augustusnummer perst het laatste uit de zomer, maar telt al een beetje af naar de herfst – en dan specifiek naar de mooiste modetrends. Lees bovendien over de comeback van het jaar, die van Barbie, droom weg bij villa’s van celebs of plan nog een kort én budgetvriendelijk citytripje. Zo haal je echt álles uit de vakantiemaanden.

Op komst: dé twaalf herfsttrends

De herfst nadert met rasse schreden. Al wie enigszins opkijkt tegen het vallen van de bladeren, er is ook goed nieuws. Met name deze twaalf toptrends: draagbaar, haalbaar, hebben!

De boodschap van Dior: een empowerende ode aan de ambacht

Twintig jaar geleden ontmoette Maria Grazia Chiuri, de creatief directeur van Dior, Karishma Swali, oprichter van de Chanakya School of Craft in Mumbai. En de rest is geschiedenis, één van universele vrouwenkracht en kostbare ambachten.

De rol van Barbie: van in de speelkamer tot op het doek

Na een carrière als onder meer president, astronaut en rapper wordt Barbie nu een bonafide filmster. En zo lijkt ze het onwaarschijnlijke te bereiken: de hele wereld kleurt roze.

Imagebuildings: de celebrityvilla als statussymbool

Imagebuilding gaat verder dan wat looks laten zien op je socials. Steeds meer celebrity’s zetten ineens ook de deuren van hun mansions open. En wij kijken maar al te graag binnen.

The Nanny: zij getuigen over extra hulp in huis

Leven en werk in balans: willen wat dat niet allemaal? Maar tussen droom en daad staat de drukbezette realiteit. Extra hulp in huis is dan ook meer dan welkom. Mama Karolien vond een au pair, nanny Annie staat een jong gezin bij. En of dat werkt.

Dokter Tegel: over de zin en onzin van gezondheidswijsheden

‘Melk is goed voor elk’ en ‘Van spinazie word je sterk’: aan spreuken over gezondheid geen gebrek. Maar hoeveel medische accuratesse schuilt er achter al die tegelwijsheden? Drie experts met niets dan waarheden.

Old Dad Club: de voor- en nadelen van oudere vaders

De ‘Old Dad Club’ heeft er sinds kort enkele illustere leden bij: Al Pacino werd onlangs vader op zijn 83ste, Robert De Niro was er 79 en Herman Brusselmans 65. En tot welke club behoren hun baby’s dan? Eentje met vooral voor- of nadelen?

De beste budgetsteden: 48 uur in Athene, Riga, Granada en Lyon

Het zijn niet alleen bucketliststeden, maar ook nog eens de beste budgetbestemmingen van Europa. Getipt door locals en aan den lijve ondervonden: twee dagen puur rendement.

De nieuwe Feeling ligt vanaf 19 juli in de winkel en is ook te lezen via de Mijn Magazines app.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content