Home Magazine De nieuwe Feeling is er!
De nieuwe Feeling is er!

Het augustusnummer van Feeling is er, klik snel verder als je wil weten wat je deze maand allemaal in Feeling kan vinden!

7 Zalige zomerzonden

Je houdt al het hele jaar door rekening met alles en iedereen. Hoog tijd om de teugels te vieren, die zomerzotheid door je kop te laten razen en te doen waar wij allemaal stiekem wel van dromen. 

Gastvrouw Élodie Ouédraogo

Marlou van Rhijn – de Nederlandse Oscar Pistorius – oogt frêle en bescheiden, maar ze heeft een palmares en drive die iedereen met verstomming slaat. Fysiek kan het contrast met Élodie niet groter zijn, maar er is ook zó veel herkenning. Op de piste met twee Olympische kampioenen én supervrouwen. 

Herfst-wintermodepreview

Geduld is een schone deugd. Alleen : in de mode wil je niet deugdelijk zijn, je wilt méé zijn. Nu al een preview dus, met dé 10 trends voor wie niet kan wachten op de koudere dagen.

Eén kind is de max

Ze zijn verwend. Ze zijn eenzaam. Ze moeten in hun eentje opdraaien voor hun bejaarde ouders. Wie het houdt bij één kind, moet nog altijd opboksen tegen heel wat vooroordelen.

Veggie deluxe

Van verwaarloosbaar versierinkje op het bord tot hoofdrolspeler: anno 2015 tellen groenten weer helemaal mee. Gert De Mangeleer van Hertog Jan kweekt ze zelf en doet er zalige dingen mee.

Adem je slank, en rustig en…

Stress, overgewicht, onzekerheid… we hebben er allemaal mee te kampen. De vakantie is hét moment om daar iets aan te doen. Volgens yogini en lifestylecoach Goedele Leyssen begint de ommekeer… met de juiste ademhaling.

Peru smaakt naar meer

Bij Peru denk je eerder aan Machu Picchu dan aan culinaire hoogstandjes, en toch staat het land tegenwoordig hoog op de lijst bij internationale foodies. En met reden.

 

De nieuwe Feeling ligt vanaf 22 juli in de winkel