Home Magazine De nieuwe Feeling is er!
De nieuwe Feeling is er!

Het julinummer van Feeling is er, klik snel verder als je wil weten wat je deze maand allemaal in Feeling kan vinden!

Gratis kustspecial

Cover kust special

De stijlvolste boetieks, de leukste strandbars, en een complete cultuuragenda, van Blankenberge tot De Panne. In deze pocket selecteerde Feeling de 253 hotspots aan de Belgische kust. Stop 'm in je strandtas, een zalige zomer lang.

Feeling-gastvrouw Cath Luyten

Deze maand heet reportagemaakster Cath Luyten je met veel enthousiasme welkom in haar wereld. En ze neemt ons mee naar Genua, in het spoor van haar favoriete schrijver, Ilja Leonard Pfeijffer. De stad waar niets is wat het lijkt, gooit eindelijk haar maskers af.

Badpakken om mee uit te pakken

Aftellen naar vakantie, dat begint met nieuwe beachwear: fel en fluo, en dito accessoires. Wij selecteerden de 17 mooiste, en voor elk figuur.

Wie flirt, wint

We doen het lang niet alleen in een amoureuze context. Je kunt flirten met de postbode, de buurman, zelfs met de kleuter voor je op de bus. Bovendien is flirten ook een machtig instrument in een professionele omgeving.

Veggie summerparty

Even genoeg van gerijpte steak en pulled pork? Dan doen we het toch lekker veggie: koude soepjes, groentepaella en verse artisjokken op de barbecue.

Ineens weer kind

Al zijn we dan zelfstandig en volwassen, in het bijzijn van onze ouders slagen we er toch vaak in om weer dat kind van toen te worden. En dat is niet altijd aangenaam.

Benidorm, niet voor bastards

Benidorm: redactrice Nathalie wilde er nog niet dood worden gevonden, maar nu het vakantieoord zich meer en meer op de niet-bejaarde luxetoerist begint te richten, wordt het tijd om haar vooroordelen te herzien.

 

De nieuwe Feeling ligt vanaf 17 juni in de winkel