Home Magazine De nieuwe Feeling is er!
De nieuwe Feeling is er!

Feeling zit deze maand helemaal in zomerse sferen, onze gastvrouw Sofie Dumont gaat op zoek naar de perfecte taco in Barcelona. Plus, je krijgt gratis bij je Feeling onze pocket met de 171 beste Italiaanse restaurants van België! 

Gratis pocket Italiaanse restaurants 

Wie houdt er niet van Italiaans? Heerlijk verse ingrediënten, de geur van de houtoven, de zaligste wijnen… Wij serveren de 171 beste Italiaanse restaurants van België. Van overheerlijke pizzeria's tot de meest verfijnde ristoranti. Buon appetito!

Sofie Dumont op zoek naar de perfecte taco 

Tv-kok en Feeling-gastvrouw Sofie Dumont De rijzige, roodharige chef gunt je een blik in haar leven en gaat samen met onze culinair journaliste op kookstage bij de chefs van ElBulli in Barcelona, waar ze de perfecte taco leert bereiden. En als toemaatje delen ze hun geheime eetadresjes daar.

De nieuwe relatiekillers 

De nieuwe relatiekillers Liefde en leed is van alle tijden. Net als de drang om ons te verbinden. Maar meer relaties dan ooit lopen stuk. Hoe komt dat? Drie deskundigen over valkuilen, prioriteiten en vertrouwen.

Actieve luxe 

Top 5 actieve luxevakanties Mag het ietsje meer zijn, dit jaar op vakantie? Op deze paradijselijke plekken blijf je actief (snorkelen, paardrijden, yoga…), zonder dat je aan luxe en comfort inboet. Om in topvorm én heerlijk uitgerust weer thuis te komen.

Kinderen uit niet klassieke gezinnen 

Hoezo, 'slechte' ouders? Mama, papa en de kindjes. Het traditionele beeld voor de 'geslaagde' opvoeding. Maar kijk, deze kroost van allesbehalve doorsneeouders mikt dat clichébeeld regelrecht de vuilnisbak in.

Speels en puur: de nieuwe lingerietrends

Sweet, soft & lazy Voile, lichtblauw en zachtroze. De nieuwe lentelingerie speelt een subtiel spel van pure verleiding.

 

De nieuwe Feeling met gratis pocket ligt vanaf 22 april in de winkel