Feeling feestnummer + Home Special liggen nu in de winkel!

Nu het nieuwe jaar met rasse schreden nadert, geven wij je alle inspiratie mee om 2021 in alle schoonheid te kunnen afsluiten. Van het ideale kerstmenu, over de beste feestplaylist tot het perfecte pakje; het eindejaar zag er zelden zo mooi uit.

Bekende duo’s op hun mooist: Lize & Aster, Cath Luyten & baby, Connor & vriendin

Ze zijn beste vrienden, kankerbuddy’s, familie, verliefd of getrouwd. Maar bovenal: ze zijn alles voor elkaar. Deze fotogenieke BV-duo’s hebben het samen over hun bijzonder band, over de liefde en over hun beste wensen.

Romantische feesttafels: Fruitig, fleurig en helemaal on trend

Niets dat zo uitnodigt als een feestelijke tafel. Twee decotalenten Veronique Leysen en Morgane Van Marcke haalden alles uit de kast en dekten de kerstdis met feeling en smaak. Ons loopt het water alvast in de mond...

De Feeling-cadeaukiezer: 60 perfecte pakjes

Het is weer van cadeautjes, want ja: we mogen eindelijk weer vieren, geven en krijgen. Wij zorgen voor het perfecte pakje per persoon – van de bomma tot de vrolijke nonkel -, jullie voor het inpakpapier?

Het ultieme kerstmenu: Poffen, roken, smullen

Als je sowieso van elk maal een feest maakt, wat kook je dan als je zelf aan het vieren gaat? ‘Onze’ Ann Van der Auwera, die al jaren instaat voor de recepten in Feeling en twee eigen restaurants heeft, serveert je het menu waarmee ze straks haar eigen geliefden verwent.

Converseren zonder conflict: Zo blijft je feest gezellig

Soms durft de feestdis wel eens als een mijnenveld te voelen. Maar geen nood: om alle hindernissen tussen wokers, boomers, fopcadeau’s en foie gras moeiteloos te kunnen tackelen, stelden we de ultieme regels van de conversatiekunst op. Merry? Een makkie!

Eat, sleep, ski, repeat: Charmehotels in de Alpen

Nu de latten massaal weer worden bovengehaald, gingen wij alvast op zoek naar die kleine, betoverende parels in de sneeuw. Eten, slapen, skiën en opnieuw? Dat doe je hier. En hoe!

Nieuwsvrouwen blikken terug: ‘Feiten met jongeren raakten me het meest’

Ze vertalen de actualiteit dagelijks naar je scherm. Maar wat van het afgelopen jaar is op hun netvlies blijven branden? Fatma Taspinar, Linda De Win en Hannelore Simoens over hun hoogtepunten van 2021.

+ De Feeling Home-special: haal meer uit je interieur

Meer is meer, zoveel is zeker. We trokken voor onze Home-special deze keer voluit de kaart van kleurrijker, opvallender, weelderiger. Met onze selectie topadressen proef, shop en beleef je dan ook in de overtreffende trap. Verder vind je ook inspiratie voor uitbundige interieurs, van high tea in pastel tot hotels in sfeervolle overdaad.

 

De nieuwe Feeling ligt vanaf 24 november in de winkel

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content