Scoor nu het feestnummer van Feeling + Feeling Home + RainPharma cadeaubox!

Ben jij klaar om samen met ons terug te blikken op 2023? Wij eren zij die het ver schopten in 2023, schuiven mee aan de feestdis met dé tv-figuren van de afgelopen 12 maanden en onderzoeken hoe te feesten volgens de regels. Daarnaast starten we op de valreep van 2023 met een nieuwe traditie: Elisabeth Lucie Baeten en haar gevatte pen krijgen een vast plaatsje in ons magazine. Nog bij wijze van vroeg eindejaarscadeau wordt dit feestnummer vergezeld door de Feeling Home special én een cadeaubox van RainPharma (voor € 9,95 i.p.v. € 59). Snel naar de winkel en vier samen met ons!

Shooting starts: de mensen van 2023

Ze hebben zichzelf op de kaart gezet, taboes de vuilbak in ­geveegd, gevochten voor gelijkheid, geschitterd en ­geëxcelleerd. Dit zijn ze, fonkelend en wel: onze lievelingen van het jaar.

Fien Troch  en Cathalina Geeraerts: over ‘Holly’, de heksenfilm die er geen is

Weinig cineasten weten de dualiteit tussen jong zijn en volwassen ­worden zo goed te verbeelden als Fien Troch. In die schemerzone vond de ­regisseur haar hoofdrolspeler: de 17-jarige Cathalina Geeraerts. Samen stuwen ze Trochs vijfde film Holly naar bovennatuurlijke hoogtes.

Etiquette: feesten volgens de regels

Breng je je nieuwe partner mee? Betekent ‘dress up’ een oplichtend hertengewei op je hoofd? En moet ik echt blij zijn met die roze pinguïnlamp? Moderne manieren rond de kerstboom.

Het Zwarte Woud: een adventssprookje in 24 luikjes

Het Zwarte Woud laat zich ontdekken als een magische adventskalender: met 24 verrassingen vol luxe en romantiek, langs mysterieuze bossen en feërieke kerstlichtjes.

De comeback van champagne

Na de gehypete cava en gin-tonic nippen we massaal weer van een coupeke champagne – ook ver voorbij het aperitief. Of waarom deze bubbel nooit zal barsten.

Komen Eten: dé tv-figuren over hun gedroomde gastentafel

Ze serveerden het afgelopen jaar het ­beste van zichzelf op nationale tv, hier zetten ze op het menu: een diner in eigen regie.

Geen kerst voor mij

Gezellig bijschuiven aan een goedgevulde feestdis voor een deugddoende portie warmte: niet iedereen heeft dat geluk. Zij vieren kerst noodgedwongen anders.

Moderne manieren: dineren volgens de regels

Moet je voor je bekeerde neef een aparte schotel voorzien? Mag je polonaisedronken worden? En is helpen afruimen écht een ­cadeau? Moderne manieren op het gastendiner.

Blader door de Feeling Home Special voor inspiratie Met Lef binnenshuis.

Nu met cadeaubox van RainPharma voor maar € 9,95 extra (i.p.v. € 59)!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content