Het Februarinummer van Feeling + Feeling CITY Zürich: nu in de winkel!

Je liefde voor de planeet, die toon je door hoe je leeft en geniet. Niet minder voluit, maar bewuster en beter voor mens en milieu. We are feeling it, en daarom inspireren we je deze maand graag met de tofste tips en tricks om te kunnen #consubeteren. Daarbovenop kom je in onze City Special Zürich alle insideradresjes te weten voor een onvergetelijk verblijf in dit eco-paradijs aan het water.

 

Vavavintage: Looks in louter tweedehands

Voor alles een eerste keer: nooit eerder brachten we een productie met enkel vintage- en tweedehandskledij. Het resultaat inspireert én haalt meteen alle twijfel weg: een ‘oude’ garderobe hoeft niet onder te doen voor de nieuwste collecties.

Een wereld van verschil: Jouw duurzame daad telt

We gebruiken geen plastic rietjes meer, nemen wat vaker de fiets en kopen herbruikbare katoenen watjes. Maar maken al die kleinschalige individuele bijdragen wel een verschil? Zeker weten; wij zochten voor je uit hoe precies.

Op het juiste spoor: De mooiste treinreizen in Europa

De trein is altijd een beetje reizen, maar deze routes over het Europese spoor garanderen je nog zoveel meer: luxe, sensatie, efficiëntie én een zuiver eco-geweten erbovenop. All aboard, van Schotland tot Italië!

Gelukkig getrouwd: Dit is hun geheime ingrediënt

Papier, opaal of koper: we kennen de grondstof voor een geslaagd huwelijk. Maar geen recept zonder geheim ingrediënt, weten deze drie gelukkig getrouwde koppels...

Lekker duurzaam: Groene gastronomische alternatieven

Duurzaamheid smaakt. Hou het lekker aan tafel voor jou én de planeet met dé groene gastronomische topalternatieven als milieuvriendelijke caviar of organic whiskey.

City special Zürich: eco-paradijs aan het water

Reis mee rond de Zürichsee, logeer in de mooiste Swisstainable hotels, of ga shoppen op z’n Zürichs; onze City Special verklapt je alle geheimen voor een geslaagde trip naar deze Little Big City.

 

De nieuwe Feeling ligt vanaf 19 januari in de winkel, of is ook te lezen via de Mijn Magazines app.

Ben je op zoek naar inspiratie om jouw leven in 2022 duurzamer te maken? Bekijk dan hier al onze tips om te #consubeteren. 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content