Het februarinummer van Feeling + City Special Berlijn: nu in de winkel!

In februari begint die donkere winter wel heel lang te duren. Maar geen zorgen: Feeling brengt licht in de duisternis, met een preview van de lentemode, heldere inzichten over de taal van de liefde en alles voor een meer dan geslaagde citytrip naar bruisend Berlijn.

 

De taal van de liefde: communicatie is key

Elkaar als geliefden begrijpen, daar begint alles mee. Maar hoe doe je dat? Wij stelden tien prangende communicatievragen aan drie gerenommeerde relatietherapeuten.

Kinderen en/of carrière: wat kost het om te kiezen?

Wie kinderen wil combineren met een carrière, lijkt daar hoe dan ook een prijs voor te betalen. Of is er ook een meerwaarde? Zij ondervonden het aan den lijve.

 

Big Five safari: ecolodge in groots Zuid-Afrika

De meeste dromen zijn bedrog, maar dat is buiten die van Didier, Simon en Giulia gerekend. Samen waagden ze de sprong naar een nieuw lodge-leven in Zuid-Afrika. En dankzij hen kan ook jouw droom uitkomen: een onvergetelijk safariverblijf in beschermd natuurgebied Welgevonden.

Preview van de lentemode: een trends-update

Nieuwe mode is niet: alles van vorig jaar weg, en shoppen maar. Het is vooral zoeken naar een nieuw soort evenwicht: een andere mouw, een nieuwe combinatie van kleuren, een update van wat altijd al goed was.

In the picture: dé beautytrends van ‘23

Sociale media en streamingplatforms hebben de catwalk vervangen: de nieuwste beautytrends worden gelanceerd op Tiktok & co. Feeling tipt dé te proberen nieuwigheden.

Cupido’s kost: Gastronomisch ontbijt op bed

Liefde gaat door de maag. Met dit gastronomisch luxe-ontbijt op bed schiet Cupido dan ook helemaal raak. Voor een valentijn om nooit meer te vergeten.

+ City Special: Berlijn

Varen langs keizerlijke grandeur, de mooiste Bauhaus-parels spotten, met de fiets langs de groenste parken, en zowat alles daartussen om heerlijk te kunnen eten, drinken, shoppen, museumhoppen en slapen: in onze City Special Berlijn verzamelden we met een deutsche Gründlichkeit de allerbeste adressen en hotspots van deze bijzondere wereldstad.

De nieuwe Feeling ligt vanaf 18 januari in de winkel en  is ook te lezen via de Mijn Magazines app.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content