Wat is er leuker dan een maandelijkse portie me-time met jouw favoriete magazine? Een maandelijkse portie me-time met jouw twee favoriete magazines, hooray! Feeling + Feeling Gold ligt nu in jouw krantenwinkel samen met de allernieuwste Knack Black. Als dat geen pure verwennerij is…

Wat mag je verwachten?

1. Feeling eco-nummer

Ons meinummer staat volledig in het teken van ecologie:

Eco-reizen in alle luxe

Net als eten en wonen, heeft reizen een serieuze impact op het milieu. Gelukkig zijn er veel manieren om je ecologische voetafdruk minimaal te houden. En dat kan ook als je van luxe houdt.

Iedereen een klimaatdepressie?

Alle klimaatontkenners ten spijt, zijn wij heel blij met de huidige bezorgdheid over de leefbaarheid van onze planeet. Maar de stroom aan daarmee gepaard gaande doemscenario’s heeft ook een neveneffect. Onderzoekers signaleren zelfs een nieuwe aandoening: de klimaatdepressie.

Wat wij van bijen kunnen leren

Waarom de bijenkast de nieuwe yogamat is en wat het bijenvolk gemeen heeft met The Handmaid’s Tale: vier beelievers over bijen en wat we van hen kunnen opsteken.

2. Feeling Gold Milaan

Toe aan een facelift voor je interieur? Dan komt deze luxe-editie van Feeling als geroepen. Wij zetten Milaan, deco-stad bij uitstek, in de spotlights. In onze Gold vind je portretten van internationaal gerenommeerde designers, dé woontrends van de toekomst en meer dan 150 exclusieve adressen die grandeur en stijl ademen.

3. Knack Black

Milan Design Week

Ook Knack Black zet Milaan in de kijker. Met de Milan Design Week achter de rug wordt er teruggeblikt op zes straffe Belgen die charmeerden in Milaan.

De vergeten vrouwen van het Bauhaus

Van alle Bauhaus-studenten veroverden alleen de mannen een plekje in ons collectief geheugen. Was Walter Gropius ook de ontwerper van een stevig glazen plafond?

Gelieve niet te bouwen

Verrassend: architecten die oproepen om nét te bouwen. ‘Stop met huisjes morsen‘.

Stad der blijgezinden

Wat zijn de ingrediënten voor een gelukkige stadsbewoner? Welzijn boven welvaart.

Leeszin aangewakkerd? Het volledige pakket (Feeling + Feeling Gold + Knack Black) shop je nu aan € 9,90.