Het party seizoen staat voor de deur, dankzij Feeling ben jij helemaal klaar om 2017 in te zetten in stijl. Ontdek hier wat we deze maand allemaal voor jullie in petto hebben. 

 

 

Feeling is er nu met Feeling Gold Luxury

Boordevol feestelijke jurken en juwelen, unieke cadeau-ideeën, authentieke reiservaringen en boeiende reportages over mensen met oog voor schoonheid. Niet te missen dus, om je collectie Feeling GOLDs te vervolledigen.

Cocktailparty of lekker licht kerstmenu?

Feeling-gastvrouw en Beste Bartender van België, Hannah  Van Ongevalle, nodigde vijf feestbeesten uit, die ze stuk voor stuk bewondert. Let’s get this party started, met Italian food en sexy shakes. Verder serveert ex-Ladychef of the Year Arabelle Meirlaen een merry & healthy kerstdiner.

Vrouwen maken het nieuws

Waren krantenredacties en newsrooms jarenlang mannenbastions, dan kwam daar dit jaar verandering in. Vrouwen nemen de lead en dat zullen we geweten hebben. Vijf hoofdredacteuren over hún jaar.

Volop feestfashion

‘Feestkledij’: dat is meer dan een zwarte jurk en een paar hoge hakken. Ga dit jaar voluit en mix prints, kleuren en materialen voor een look vol lef, met een flinke knipoog richting seventies. Bonus: heel wat stukken van deze feestoutfits draag je straks nog stijlvol door.

Duidelijke communicatie, betere relatie

Jij loopt te mokken, hij weet niet waar het om gaat. Herkenbaar? Twee experten vertellen hoe nefast zwijgen is voor je liefdesleven én geven tips om het beter aan te pakken in het nieuwe jaar.

Winterwonderland-hotels

Met eindejaar mag het feeëriek zijn. Twinkelende lichtjes, roodfluwelen weelde, goudomrande spiegels en zilver op tafel. Goed voor een onvergetelijke winterbreak.

Kappen met slechte gewoontes

10.000 stappen per dag zetten. Elke dag je tanden flossen. Stoppen met suiker. Moeilijk, moeilijk, moeilijk… Of toch niet? Met de juiste instelling en de nodige zelfkennis lukt het wél.

 

De nieuwe Feeling met Feeling GOLD LUXURY ligt vanaf 23 november in de winkel