De nieuwe Feeling is er! Lees hier wat wij deze maand allemaal voor jullie in petto hebben.

 

Grandioos wintermodenummer MET CLUTCH

3clutches_edited-1Méér dan 200 blz. nieuwe trends en combinaties! Geweldige thema-modeshoots, héél veel shoppingtips én een interview met de belangrijkste inkopers van de Belgische modewereld.  PLUS: voor maar € 2 extra krijg je een stijlvolle en unieke clutch bij Feeling, hét accessoire voor de herfst (verkrijgbaar in 3 kleuren).

 

 

 

Gastvrouw: topdesigner Diane von Furstenberg

Feeling mocht op bezoek in New York, in het atelier van de bedenkster van de iconische wrap dress. Ze geeft haar visie op de toekomst van de mode,  én je kunt een handtas van DVF winnen én shoppen met € 25 korting in de DVF-boetiek van Brussel en Knokke.

 

Getest: virtueel vreemdgaan

Op datingsites voor ‘geheime liefdes‘ wordt er druk van allerlei virtuele walletjes gegeten. Maar hoe gaat het er precies aan toe? Onze undercover lover maakte een profiel aan, en legde haar oor te luisteren bij de vreemdgangers.

 

Ecotoerisme deluxe

Hou je van een groene omgeving en veel rust om je heen? In deze hotels – van de Ardennen tot Chili – zit je gebeiteld, en je verplaatsing wordt ook netjes gecompenseerd 🙂

 

Vier transgenders: worden wat ze zijn

In een wereld waar alles ‘roze of blauw’ is, hebben transgenders het moeilijk. Elke dag vechten ze om zichzelf te mogen zijn: iemand die niet in een hokje kan worden ondergebracht.

 

Goed voor je hart, lekker voor je lijn

Voor haar nieuwe boek Puur Pascale. Beter eten is beter leven, trok Pascale Naessens naar Boston, voor een gesprek met drie van de meest vermaarde voedingsdeskundigen ter wereld. Laatste in de rij: voedingsexpert en cardioloog Dariush Mozaffarian.

 

cover-september_edited-1

De nieuwe Feeling ligt vanaf 24 augustus in de winkel.