Ontdek er hier alles over! 

 

Lentekapsels met lef

Als je haar maar goed ligt” – het is een torenhoog cliché, maar het klopt wel: wij vrouwen kunnen de wéreld aan. Als ons haar maar goed ligt. Daarom: twaalf pagina’s met de nieuwste lentekapsels. Dé kleuren, dé coupes, de topproducten en de beste kappers om jouw coupe te knippen. Met lezeressen voor & na.

Met gastvrouw Dagny Ros Asmundsdottir naar IJsland

Onze gastvrouw woont al tien jaar in Antwerpen, maar ze kan haar geboorteland niet lang missen. In februari ging ze op familiebezoek in Reykjavik. Wij mochten mee op culinaire ontdekkingstocht.

Ingeruild voor een jongere vrouw

Een oudere man verkiest een jongere vrouw, niks nieuws onder de zon. Al lijken de vrouwen in kwestie echt piep te worden. Wie zijn die mannen, uit op hun groenebladhap, en hoe gaan de vrouwen in hun leven daarmee om?

It-accessoires (en hoe je ze draagt)

Tassen, schoenen, brillen en juwelen. Deze zomer knal je met kleur!

Als angst je leven regeert

Bang in het donker zijn we allemaal weleens. Griezelen bij een horrorfilm en een dikke zwarte spin, daar worden we ook niet vrolijk van. Maar wat als die angst onbestemd is, alles overheerst en niet meer weggaat?

7-minuten work-outs, werkt dat?

Bij sporten is de lastigste afstand die naar de voordeur. Wat als je die kunt overslaan door je lichaam thuis te trainen? Feeling dook in de wereld van 7-minute work-outs en YouTube-video’s, en hoopte er strakker uit te komen.

Afslanken op vakantie

Bijna badpakkentijd: gezonder eten, meer bewegen… Lukt stukken beter in een mooie omgeving met flink wat zonneschijn, en onder begeleiding van professionals. Of hoe je vakantie je lijf én je leven lichter maakt.

De nieuwe Feeling ligt vanaf  22 maart in de winkel.

Lees ook:

Maak kennis met onze nieuwe Feeling-gastvrouw Dagny Ros Asmundsdottir

Schrijf je in voor de kookworkshop van Feeling-gastvrouw Dagny Ros Asmundsdottir