Home Magazine Het feestnummer van Feeling is er!

Het feestnummer van Feeling is er!

Het feestnummer van Feeling is er!

Met gratis wijnpocket van topsommelier (en Feeling-gastvrouw deze maand) Sepideh Sedaghatni.

Gratis Wijnpocket van Sepideh Sedaghatnia

pocket Welke wijn schenk je bij jouw feestgerechten, in welk glas en op welke temperatuur? Met deze pocket kan het niet meer fout gaan. Niemand minder dan topsommelier (en Feeling-gastvrouw deze maand) Sepideh Sedaghatnia deelt haar tips en maakt wijn kiezen en proeven een stuk makkelijker.

No-stress feestmenu's

Dit jaar wordt jouw kerst- of nieuwjaarsdiner ook een feest voor jou. We hebben maar liefst drie volwaardige menu's samengesteld: een sharingbuffet met verfijnde hapjes, een kant-en-klaar (en pimpen maar) menu, én een aantal recepten waar iedereen blij van wordt, zowel de bourgondiërs als de veggies en suikervrijen.

Magische feestmode & make-up

It's the season to go party… in mooie jurkjes, met bloemen, kant en polkadots. Op je ogen een waas van glitters en een streepje goud. Nog geen verlanglijstje? Laat onze juwelenpagina's strategisch slingeren 🙂

Sexual healing

Seks zou een van de geneugten des levens moeten zijn, maar dat blijkt in de praktijk weleens tegen te vallen. Gebrek aan libido, of trauma's uit je jeugd kunnen je parten spelen. En toch kan het allemaal goed komen.

Ben jij een gever of een nemer?

Hard werk, talent en geluk, dat heb je nodig om je doel te bereiken. Maar volgens psycholoog Adam Grant speelt ook de vraag hoe we met anderen omgaan. Ontdek jouw geef- en neemgehalte, en vind de ideale mix voor succes.

Luxespa's met lekker eten

Heb je zo rond de eindejaarsdagen behoefte aan een moment voor jezelf? Laat je verwennen in een spahotel met culinaire troeven, en je komt als herboren terug. Dit zijn de beste, van de Ardennen tot Marbella.

 

De nieuwe Feeling met gratis wijnpocket en kleurplaat ligt vanaf 18/11 in de winkel