Home Magazine Het grote modenummer van Feeling is er!

Het grote modenummer van Feeling is er!

Het grote modenummer van Feeling is er!

Het grote modenummer van Feeling ligt vanaf nu in de winkels, klik snel verder om te ontdekken wat je deze maand in Feeling kan vinden! 

Fashion icoon Tiany Kiriloff

Fashion icoon en medeoprichtster van blogzine belmodo.tv, Tiany Kiriloff, is onze gastvrouw van de maand. In ons september issue geeft ze een exclusieve blik in haar wereld, schittert ze in een modeshoot en bezoekt ze het schoenenatelier van Louis Vuitton in Venetië.

Trendy oorbellen voor maar € 3

feeling

oorbellen

Als extraatje bij ons modenummer koos gastvrouw Tiany Kiriloff de eigentijdse én tijdloze 'Judith'-oorbellen van het 100% Belgische juwelenmerk Les Soeurs. Deze verfijnde kleinoodjes, voor maar € 3 extra, maken je nieuwe herfstoutfit helemaal af.

Wow, de nieuwe wintermode!

Tricot, powerpastels, mantelpakken 2.0… hier zijn ze: de allernieuwste wintermodetrends. Met heel veel combinatietips, de make-uptrends voor dit najaar én we onthullen ook nog eens wat jouw garderobe over jou vertelt.

Spraakmakende sex-talk

Esther Perel, de 'Antwerpse' seksuologe die op de bank zat bij Oprah Winfrey en furore maakt in de States en daarbuiten, heeft een heel eigenzinnige kijk op seks en relaties: 'Intimiteit is dodelijk voor je seksleven' en 'Ontrouw? Daar kan veel goeds uitkomen'. Wij strikten haar voor een exclusief interview!

Zalige nazomerbestemmingen

Van Saint-Tropez tot Willemstad in Curaçao… wij selecteerden voor jou dé 5 bestemmingen die je liefst links laat liggen in juli en augustus, maar waar de temperaturen (en prijzen) een stuk zachter zijn in september.

Start living slow

Alsof de duivel ons op de hielen zit, zo crossen we door het leven. Toch voelen heel wat mensen de behoefte om te onthaasten. Maar: hoe doe je dat met de ratrace die er weer aankomt? Experts zijn het eens: trager leven leer je niet in een hangmat. Hun devies? Doe minder, maar doe het goed.

De 50 favorieten voor foodies

Van Angostura bitters over artisanale bloem tot de bakvorm waarmee elke cake lukt. Onze chef food selecteerde dé must haves die niet mogen ontbreken bij de moderne keukenprinses.

 

De nieuwe Feeling ligt vanaf 19 augustus in de winkel

 

Lees ook: