Ontdek snel wat wij deze maand in petto hebben!

Afslankmethodes op maat

Wie de hele tijd denkt in kcal, voelt zich miserabel én zit waarschijnlijk nog altijd niet op haar streefgewicht. Gooi je rekenmachine uit het raam en trek een fles volle melk open: blijkt dat we al die tijd verkeerd bezig waren. Wie per week 30% meer proteïnes gaat eten, krijgt ong. 441 calorieën minder binnen per dag.

Feeling-gastvrouw Evi Van Acker stelt haar pupillen voor

Evi Van Acker en haar twee opvolgers – Emma Plasschaert en Maité Carlier – ruilen voor één keer hun zeilboot in voor een keukenschort. Topsporters hebben nood aan koolhydraten, dus… pasta per pavore!

Vrouwen en alcohol

Om te ontspannen. Om iets te vieren. Omdat de zon schijnt. Omdat het regent. Er is altijd wel een reden om een wijntje te drinken, en vooral hoogopgeleide vrouwen grijpen naar een glas. Een verhaal over beter weten en toch willen drinken.

Droomspa’s, getest door de redactie

Er even tussenuit en mooier en relaxter terugkomen, kan het idealer? Zo’n escape naar een goedgelegen spahotel (van Parijs tot Madeira) doet dubbel deugd. Van medicinale tot wijn-wellness: ontdek de Feeling-favorieten.

Budgetshoppen in stijl

In tijden van solden is het snakken naar overzichtelijke winkels, rustig passen en relaxed lunchen. Ofte: hoog tijd om eens een outlet  deluxe te proberen.  Onze chef-mode trok naar Bicester (UK) en keerde tevreden (en met Céline-tas) terug.

Gezond, ook van 9 tot 5

Een gelukkige werknemer is een gemotiveerde werknemer. Dat hebben bedrijven vandaag wel begrepen. Met de hulp van bewegingscoaches, voedseladvies en wellbeing-experten willen ze zorgen voor meer werkplezier.

Daddy issues

Of hij nu emotioneel afwezig is of met de noorderzon vertrokken, een afwezige vader laat een diepe wonde na bij een meisje. Dat heeft impact op haar volwassen leven en relaties. Het goede nieuws: je kunt de wonde helen.

De nieuwe Feeling met gratis Rainpharma douchegel  ligt vanaf 13 december in de winkel. Snel zijn is de boodschap, want op = op!