Ontdek hier wat we deze maand voor jou in petto hebben!

Feeling + KUST-special 2018

Ja ja, hij is er weer: onze jaarlijkse bijbel met ALLE nieuwe hotspots aan de Belgische kust. Stijlvolle beachwear, nieuwe chefs en hét trendingrediënt bij uitstek, mooie reportages van fervente zee-lovers en de meest complete zomeragenda, van Knokke tot De Panne. Neem mee en bewaar,  voor een vakantiegevoel dat blijft duren.

 Naakt zonder complexen

Stoom je lichaam strandklaar! Geen seizoen zo onverbiddelijk voor een vrouw als de zomer. Maar zouden we niet beter voor eens en altijd komaf maken met de complexen over ons lijf?  Lees ons pleidooi voor meer bodypositivity.

Groot zomermode-abc

Warning: begin niet aan de zomer voor je dit abc hebt uitgeplozen. Voor jou opgelijst: dé trends, bestemmingen en namen om te kennen vóór je je out of office instelt. We beginnen met de A van appliqué en eindigen bij generation Z.

 Schol, zonder alcohol!

De markt van alcoholvrije drankjes is volwassen geworden. Met een resem verrassend lekkere non-alcoholische wijnen, 0,0% bieren en gedestilleerde spirits zonder alcohol, heb je als niet-drinker eindelijk meer keuze dan een flets vruchtensapje.

Geef het op!

Never, ever give up. Alles mag, behalve de handdoek in de ring gooien. Toch bestaan er heel wat aanwijzingen dat weten wanneer je beter opgeeft je leven fijner én succesvoller maakt.

Hoe vierkant draait de liefdesdriehoek?

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, betekent bedrog niet per se het einde van een relatie. Deze vrouwen vertellen hoe dat ene slippertje of die langere affaire hun leven een positieve wending gaf.

Oost-Europa: hallo, da’s hip

Railcruisen met Orient Express-allure , Belgrado – het nieuwe Berlijn! – ontdekken… wij verklappen waarom Slovenië, Servië, Hongarije en co. méér dan een reis waard zijn, ook voor meerwaardezoekers.

 

De nieuwe Feeling mét KUST-special ligt vanaf 20 juni in de winkel