Home Magazine Het juli-nummer van Feeling is er!

Het juli-nummer van Feeling is er!

Het juli-nummer van Feeling is er!

Klik snel verder om te zien wat we deze maand in petto hebben.

 

Gratis kustspecial

Duik in de gratis kustspecial met dé 237 hotspots, van Knokke tot De Panne. Ontdek de stijlvolste boetieks, de beste beachbars, de nieuwste restaurants met zicht op zee en de complete kustkalender met alle activiteiten. Onmisbaar en te bewaren, een zalige zomer lang.

Gastvrouw Evi Van Acker

We wensen haar het allerbeste, binnenkort in Rio de Janeiro. Maar van de Olympische Spelen alleen zal het niet afhangen, trots zijn we nú al op onze sportieve en knotsgekke gastvrouw Evi Van Acker. Ontdek haar in een spetterende fashionshoot!

Weer verliefd op mijn man, met dank aan mijn minnaar

Ellen had het allemaal: een lieve man, leuke zonen en een uitdagende baan. En toen ontmoette ze ‘die andere’. Die haar in vuur en vlam zette en haar hele leven overhoop gooide.

Ibiza, getipt door insiders

Iedereen wil (nog altijd) naar Ibiza. En jij nu ook, met deze tips van 15 echte kenners op zak. Want BV of niet, Ibiza is de place to be deze zomer!

Verrassende inzichten over overgewicht

Voor haar nieuwe boek ‘Puur Pascale. Geen dieet, wel een levenswijze’, trok Pascale Naessens naar Boston, voor een gesprek met drie van de meest vermaarde voedingsdeskundigen ter wereld. Bijt de spits af: David Ludwig, die de strijd aangaat tegen (kinder)obesitas.

Mooi, dus meer succes?

Mooie mensen inspireren dichters, filosofen en kunstenaars, maar ook psychologen en economen zijn geboeid door het effect van ons uiterlijk op ons leven. En kijk: schoonheid is een zegen, maar soms ook een vloek.

 

CoverDe nieuwe Feeling met gratis kustspecial ligt vanaf 22 juni in de winkel.

Bekijk ook:

Video: thuis bij de gastvrouw Evi Van Acker