Ontdek snel wat we deze maand in petto hebben!

 

Verleiding op het werk

We brengen zo veel tijd door op ons werk; logisch dat we er soms ook verliefd worden. Kantoorromances: het rollebollen en de roddels. ‘Het was geweldig om in een meeting te zitten en een blik te kunnen wisselen: ik weet wat er straks gaat gebeuren’.

Iedereen vegan?

Een speltcracker met cashewpaté, courgettepasta met gistvlokken, of een linzenhamburger met hummus. Wie nu het water in de mond krijgt, is hoogstwaarschijnlijk #vegan, een beweging die steeds meer opgang maakt.

Spannende tussenstop-vakanties

Via Reykjavik naar Canada, of via Madrid naar Latijns-Amerika…Een verre vlucht wordt een troef als je bij de tussenlanding een boeiende stad kunt ontdekken. Je krijgt er energie van en het is vaak nog gratis ook! Twee vakanties voor de prijs van één…

Nooit meer hyperventileren

Burn-outs, angsten, chronische hyperventilatie… de tol van een dolgedraaide maatschappij. Onze redactrice probeerde hartcoherentietraining, een nieuwe therapie waarmee je opnieuw leert ademen, zonder stress.

Sterrendiner met Feeling-korting

Eten in een fantastisch kader, bij een chef die de sterren van de hemel kookt (denk Hertog Jan***) en dat voor een uiterst zacht prijsje? Wij willen ze allemaal wel uitproberen.

Gastvrouw Yanina Wickmayer gidst je door Nice

Wij zijn al eens blij als we er een weekendje kunnen vertoeven. Toptennisster Yanina woont er twee maanden per jaar. Onze gastvrouw introduceerde ons in de grootste stad aan de Franse Rivièra… en wij zochten verder onze weg.

Feeling kiest de beste beautyproducten van het jaar

Wat is de beste crème, parfum, make-up en wat zijn de andere top-mooimakers van het afgelopen jaar? Wij beloonden ze met een SenseSations Beauty Award.

De nieuwe Feeling  ligt vanaf 24 mei in de winkel.