Ontdek snel wat we deze maand voor jullie in petto hebben.

 

Zon in je haar

Zomerhaar, dat staat voor: lichter, wilder, nonchalanter. Vier lezeressen brachten zon in hun haar – nu jullie nog. En wij signaleren dé tips, tricks en producten om je haar gezond te houden, een zwoele zomer lang.

Baas over eigen libido

Vrouwen die hun pil weggooien, die boeken schrijven over de anatomie van de vulva, die verschillende orgasmes exploreren. De teneur is duidelijk: vrouwen nemen hun seksueel genot in eigen handen. En dat werd tijd.

Time-outweekends, mét korting

Total relax, even he-le-maal weg, zonder op een vliegtuig – of zelfs maar in je auto – te moeten stappen. Probeer een van deze adressen, op amper 4u van huis, en je komt herboren terug.

Lees ook: een jaar lang luxueus logeren met de GRATIS MyHotelCard

Phaedra (27) koos voor een gastric bypass

Op haar 25ste laat Phaedra een gastric bypass-operatie uitvoeren, die ervoor moet zorgen dat ze flink afvalt. Op dat moment beslist ze om haar ervaring om te zetten in een stripverhaal. Die strip komt deze maand uit.

Zomerjurken voor elk figuur

Wat er zo leuk is aan een jurk? Je bent in één moeite helemaal gekleed. Wat nóg leuker is? Voor elk figuur én voor elke stijl is er straks het geknipte exemplaar.

SenseSations Awards

Elk jaar komen er honderden cosmeticaproducten uit. Uit dat enorme aanbod kozen de Feeling en Gael-experten hun favorieten. In Feeling ontdek je de winnaars en waarom.

De Rode Duivel-doet-al… is een vrouw

Op de lijst met 55 mensen die meegaan naar het WK dat op 14 juni begint in Moskou, staan NUL vrouwen. Voetbal blijft een mannenwereld, maar toch werken er achter de schermen enkele sterke, enthousiaste duivelinnen.

Multiculti kracht

We spreken af op de markt in Anderlecht, tussen de paprika’s en olijven. Caroline Pauwels, de rector van de VUB, raakt meteen aan de babbel met de groenteman, en journaliste Sakina Elkayouhi krijgt een huwelijksaanzoek. Een gesprek in de regen over diversiteit.

 

De nieuwe Feeling ligt vanaf 23 mei in de winkel