Deze editie van Feeling mag je niet missen!

 

Feeling + Feeling GOLD Pascale Naessens

Feeling GOLD Pascale Naessens Na het gigantische succes van Feeling GOLD Citytrips pakken we uit met de 2de uitgave van onze premium luxelijn, die helemaal rond Pascale Naessens draait. Recepten die je nergens anders vindt, boeiende reisreportages en interessante ontmoetingen met mensen die een bron van inspiratie zijn voor Pascale. Stuk voor stuk prachtig vormgegeven. Om met al je zintuigen van te genieten.

Zomerkapsels, vijf jaar jonger

Er instant frisser uitzien door een kleine kapselingreep? Kapper Jochen van Clientology ging aan de slag met vier lezeressen en toverde een paar jaar weg met schaar, haarverf en föhn. Van seventiespony tot middenscheiding, zo makkelijk is het.

Curvy lingerie

Ze wandelt de ruimte van de shoot binnen en iedereen valt stil: zó mooi is Amerikaans topmodel Myla Dalbesio. Wij spraken haar, kleedden haar uit en dropten haar voor de lens in voluptueuze en verleidelijke lentelingerie.

Topjob, vrienden… en boulimie

Ellen lijdt al jaren aan ongecontroleerd eetgedrag. Het verhinderde haar niet om te schitteren in haar job, maar intussen is ze onder druk van haar partner in therapie gegaan.

Feeling Scentsations Awards

Uit alle parfumlanceringen van vorig jaar selecteerden wij de absolute toppers. Die beloonden we met de Feeling Scentsations Awards en jij kunt één van de twee pakketten met winnende parfums winnen.

Iedereen hoogsensitief?

Ze ervaren de wereld intens, voelen de stemming van anderen aan. Ze hebben tijd nodig om indrukken te verwerken. 20% van de mensen werd geboren met een gevoeliger zenuwstelsel en is dus hoogsensitief. Maar wat betekent dat?

De nieuwe Feeling met Feeling GOLD ligt vanaf 20 april in de winkel