Ontdek snel wat we deze maand voor jullie in petto hebben!

Gastvrouw Delphine Boël, obsessed with love

Delphine ontvangt ons bij haar thuis, een vrouw zonder sterallures. Waar je maar kijkt, zie je kunstwerken van haar. Ze is nadrukkelijk aanwezig, maar vindt het nog altijd moeilijk om over haar kunst te spreken voor een publiek. En dus krijgt ze van ons een professionele coaching.

Seksuologen klappen uit het bed

Als er één beroep is waar we graag de vlieg op de muur zouden willen zijn, dan is dat de seksuoloog. Wie komt er over de vloer? Welke problemen worden aangekaart? Waaruit bestaat de therapie? Wij vonden vier seksuologen die het ons zo ook wel wilden vertellen.

Lees ook: 5 tips van seksuologen voor een goed seksleven 

Boek een luxehotel met Feeling-voordeel

Vakantie nog slechts een vage herinnering? Geef winterblues geen kans en boek een van deze onweerstaanbare hotels voor een prijs waarvan de zon spontaan begint te schijnen. Van Brussel over Santorini tot New York… reserveer voor het te laat is.

Waarom kunnen we niet alleen zijn?

Ben jij je eigen grootste vriend, of krijg je het al Spaans benauwd als je alleen achter een glas cava op een terras zit? Onze redactrice vindt er niks aan: alleen is véél te alleen. En daar wil ze iets aan doen.

Veggie comfortfood

En dan bedoelen we chips, pizza en ijs! Want een hartig en hartverwarmend menu dat nog gezond is ook? Daar zeggen wij geen nee tegen.

Crèmes voor jouw DNA

Elke huid is uniek. Dus mixen en matchen we huidverzorging volgens de behoeften van het moment. Maar de ultieme vorm van personalisering? Producten ontwikkeld op basis van je DNA-profiel.

Lees ook: onze beautyjournaliste tipt de uniseks parfums van Godfield & Banks

Diabetes type 2 – keer om zonder spuiten

Ouderdomsdiabetes, en toch steeds meer dertigers en veertigers die de ziekte krijgen. Maar er is hoop: anders eten en bewegen, onder strikte begeleiding, kan dit type suikerziekte zelfs terugdraaien.

De nieuwe Feeling ligt vanaf 18 oktober in de winkel.