Home Magazine Het novembernummer van Feeling is er!

Het novembernummer van Feeling is er!

Het novembernummer van Feeling is er!

De nieuwe Feeling is er weer! Klik snel verder om te ontdekken wat je deze maand allemaal in Feeling kan vinden. 

Gratis fashionkleurplaat

Kleurplaat

Deze maand de tweede gratis kleurplaat van designer Tom Van Der Borght. Kleuren zit helemaal in de lift: je vergeet je dagelijkse zorgen en maakt iets waar je helemaal rustig van wordt. Verzamel ze alle vijf!

Hét dieet voor elk type

Of je nu erfelijk belast bent, die drie extra kilo's er maar niet afkrijgt, een emo-eter bent, of te weinig tijd hebt om gezond te koken: wij presenteren hét dieet dat op jouw lijf is geschreven. Met blijvend gewichtsverlies tot gevolg.

Gastvrouw Charlotte Vandermeersch

Actrice Charlotte Vandermeersch in een close encounter met singer-songwriter Trixie Whitley. Twee jonge vrouwen over hun vaders, hun creatieve ontbolstering, en hoe ze hun demonen een plek geven in hun werk.

10 designhotels in de bergen

Dol op stijl en ski? Go Bormio! In de Italiaanse Alpen geniet je van sneeuw en verblijf je in een prachtig hotel met adembenemend uitzicht. En we selecteren nog 10 hotels buiten Italië waar je een stijlvol interieur aan pure skipret koppelt.

Designermode voor een prikje

Balmain

Als je straks graag een echte Balmain wilt, moet je op 5 november naar H&M sprinten. In afwachting: een exclusieve preview EN de kans om 1 van de 6 must have accessoires te winnen, designed by Balmain for H&M.

 

De nieuwe Feeling ligt vanaf 21 oktober in de winkel