Feeling GOLD New York

Deze maand staat onze Feeling GOLD helemaal in het teken van de Big Apple. Ontdek dé beste modeadresjes, de leukste slaap-, eet- en cultuurtips voor een geslaagde citytrip in New York.

Deze maand in pakket met Feeling.

Ontdek hier wat we deze maand in petto hebben.

 

Feeling + Feeling GOLD New York

Het oktobernummer van Feeling komt in pakket met  Feeling GOLD NEW YORK: méér dan 150 exclusieve adressen en prachtige mode- en juwelenshoots die je meteen in de New York state of mind brengen. Lees ook de tips van succesvolle Belgen in the Big Apple, de lofzang van Belgiës bekendste Amerika-correspondent op ‘zijn’ stad en ontdek The Golden Mile, de drie wijken waar het NU gebeurt.

 

Getest: 8 gezonde gewoontes

Redactrice Evelien heeft er genoeg van: stress, rugpijn, opspelende darmen, overtollige kilo’s. Drie maanden lang gooit ze haar leven over een heel andere boeg en test ze 8 methodes uit om weer fit en actief te worden: van matcha-thee over huel-shakes tot desk-bikes, wat werkt echt?

125 winteraccessoires

Accessoires zijn dé smaakmakers van je outfit. Een jurk van vorig jaar wordt ‘nu’ met een cool paar schoenen. En die winterjas? Upgrade ‘m met een riem en hij is weer als nieuw. En het beste nieuws? Keuze zat: van spacey brillen tot turbosneakers.

Goed ruziemaken, goed voor je relatie

De broertjes Gallagher van Oasis. Liz Taylor en Richard Burton. Jan Klaassen en Katrijn. Ze kunnen er wat van. Ruziemaken, tot handgemeen toe. Maar je kunt een conflict ook op een goede manier aanpakken en dan biedt het mogelijkheden tot groei. Serge Ornelis over de kunst van het ruziemaken.

 

5 Zonne-eilanden , op ongeveer 5 uur vliegen

Wij kunnen geen enkele reden bedenken waarom een dosis vitamine D in de winter níét goed voor je zou zijn. Op Gran Canaria, Boa Vista, Tenerife, Cyprus en Fuerteventura zorgt de zon ook tijdens onze kilste maanden voor zalige temperaturen.

Getest: nieuw kookboek Pascale Naessens

Nooit eerder was een kookboek van Pascale Naessens zó makkelijk: voor elk recept heb je maar 4 ingrediënten nodig. En toch resulteert dat in gezonde, mooie en lekkere gerechten. Drie fijnproevers testen elk één recept.

Twee ‘lijsten’ onder één dak

14 oktober zijn het gemeente- en provincieraadsverkiezingen. Dat een bloed- of huwelijksband zich niet noodzakelijk weerspiegelt in politieke voorkeur zie je hier.

 

De nieuwe Feeling met Feeling GOLD NEW YORK ligt vanaf 19 september in de winkel.