Home Magazine Het Oktobernummer van Feeling is er!

Het Oktobernummer van Feeling is er!

Het Oktobernummer van Feeling is er!

De nieuwe Feeling is er weer! Klik snel verder om te ontdekken wat je deze maand allemaal in Feeling kan vinden. 

Gratis fashionkleurplaat

Kleurplaat

Vanaf nu zit er bij Feeling 5 maanden lang een gratis kleurplaat van designer Tom Van Der Borght. Kleuren zit helemaal in de lift: je vergeet je dagelijkse zorgen en maakt iets waar je helemaal rustig van wordt. Verzamel ze alle vijf!

Citytrips voor fashionista's Londen, Parijs en Milaan…mekka's voor modefans.

Wil je de streetstyle van die steden shoppen en in de hipste restaurants verpozen? Wij verklappen waar je moet zijn!

Gastvrouw Elke Jeurissen weet van wanten

Ze is onderneemster en richtte de club van vrouwelijke experten – Straffe Madammen – op. Bij Elke Jeurissen blijft niets bij een idee, zij maakt er werk van om vrouwen nét dat duwtje in de rug te geven om zichzelf in de markt te zetten. Elke geeft trouwens ook een exclusieve lezing voor Feeling-lezeressen, inschrijven kan hier.

Nieuw kookboek Pascale Naessens

In haar nieuwste boek, Puur Eten 2 dat je gelukkig maakt, zoekt Pascale Naessens de waterkant. Wij trokken met haar naar Zeeland, waar ze drie gerechten uit haar boek een exclusieve Feeling-touch gaf. Kan je niet wachten om dat te zien? Bekijk dan alvast de behind-the-scenes beelden van onze shoot! 

Seksisme sucks

Anno 2015 zijn vrouwen en mannen maatschappelijk nog altijd niet gelijk. Er is de loonkloof, de slachtoffers van seksueel geweld die horen 'dat ze het zelf hebben uitgelokt'. Seksisme is een sluipend gif. Onze journaliste breekt de stilte met een boek.

Tot 50% korting in een sterrenrestaurant

Zin in een tête-à-tête, of een etentje met vrienden op topniveau? Feeling selecteerde vijf sterrenrestaurants waar jij straks je voeten onder tafel schuift en niet schrikt van de rekening.

Wat is jouw blinde vlek?

Je denkt dat je jezelf door en door kent, maar sommige dingen wil en kun je gewoon niet zien: dat je een kort lontje hebt, of altijd op de foute mannen valt. En net zo'n 'blinde vlek' kan je het leven behoorlijk lastig maken.

 

De nieuwe Feeling ligt vanaf 23 september in de winkel.