Het januarinummer van Feeling: nu in de winkel!

We duiken het nieuwe jaar in met een age-issue en vieren de leeftijd met tijdloze mode, hands-on beautytips en verhelderende inzichten van (ervarings)deskundigen – voor jong én ouder. Haal het januarinummer van Feeling in huis en maak van 2023 nu al een onvergetelijk jaar.

 

Vergeet de tijd: Mode met durf en karakter

Op schoonheid staat geen vervaldatum: omhels je jaren en kleed je met karakter en lef in tijdloze klassiekers die dit seizoen nét dat tikje stouter zijn.

Je mooiste Jaren: Zo blijft je schoonheid

Mooi ben je, en blijf je. En dat mede dankzij de dermatoloog, het schoonheidsinstituut en wat hightech cosmetica. Een prachtig overzicht!

Senior seks: Het wordt alleen maar beter

‘Senior’ als in ‘zeer ervaren’. Want dat is seks na je vijftigste hoe dan ook. En anders dan wat de perceptie ons wil doen geloven: daar wordt volop van geprofiteerd. “Ik hoor vrouwen op latere leeftijd dikwijls zeggen dat ze het nog nooit zo fijn hebben gehad als nu.”

End of an era: Bekende vrouwen over ouder worden

Om de tien jaar kom je bij een nieuwe kantelpunt. Van je wilde jaren tot voorbij je pensioen: elk decennium markeer je hoe dan ook een voor en na. Siska Schoeters, Kathleen Cools, Dani Klein en co. over de voordelen van hun nieuwe decennium.

Kabinet internet: Op consult bij dr. Google en co.

Zowat al wie ziek is of gezond wil blijven, trekt vandaag naar kabinet internet. Pijntje? Even googelen. Dipje? Doe maar die influencer-kuur. Maar hoe gezond is het om online genezing te zoeken? Wij dokterden het voor je uit.

De Rocky Mountains: Winterwonderland

Majestueuze bergen, ijzige gletsjers, bevroren watervallen, skiklare poedersneeuw en indrukwekkende dieren: in de Canadese Rocky’s beleef je de wintervakantie van je dromen.

Een eigen duurzaam huis: Gezond, ecologisch én energiezuinig

Je plek onder de zon zo sustainable mogelijk maken? Wij helpen je graag op weg. Van natuurlijke isolatie over leempleisters tot linoleum: zo wordt wonen een weldaad voor jou én de wereld.

 

De nieuwe Feeling ligt vanaf 21 december in de winkel en is ook te lezen via de Mijn Magazines app.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content