Het julinummer van Feeling mét kustspecial & Rainpharma zonnecrème

Zon, zee, strand! Met ons julinummer wordt het een zomer om van te smullen. Van romantische mode, over alternatieve reisbestemmingen tot lessen in de liefde: aan inspiratie geen gebrek. En dankzij onze Kustspecial geniet je des te meer van onze Belgische kust.

 

De liefd ontleed: experten over cruciale relatievragen

De liefde. Misschien wel het meest besproken, maar minst begrepen onderwerp in de geschiedenis van de mensheid. Ambitieus als we zijn, doen wij toch een poging om de geheimen van de liefde te doorgronden, met behulp van ons expertenpanel.

Wild van groen: vier tuinen met ongetemde planten

Of je nu over een plat dak beschikt, een balkon of een kleine stadstuin: om wild te gaan met groen heb je niet veel plaats nodig. Laat je inspireren door deze vier buitenruimtes.

Onvoltooid verleden tijd: zo raken je trauma’s verwerkt

Er zijn herinneringen die je blijft herhalen in de hoop ze levend te houden, en andere die je liefst het zwijgen oplegt. Heb je er zelf wat aan te zeggen, hoe je onthoudt? Of spreekt je geheugen haar eigen taal? We zoeken voor je uit hoe je verleden alleszins geplaatst raakt.

Te druk in Ibiza, Toscane en de Provence? Hier is het even mooi!

Ibiza, Toscane en de Provence; de rush op de typische vakantiebestemmingen zal groot zijn deze zomer. Maar wie zoekt, vindt hetzelfde op andere plekken – minder druk en minstens even mooi. Ssst, niet doorvertellen!

Au, rugpijn! Zo houd je je houding gezond

Bingewatchen, telewerken en veel te weinig bewegen: dat weegt door. Rugpijn lijkt dé nieuwe welvaartsziekte waar steeds meer mensen last van krijgen. Of is er meer aan de hand?

Strandzaken: dit neemt de redactie mee naar zee

Het zou zomaar kunnen dat we deze zomer – eindelijk – weer languit op één of ander strand kunnen gaan liggen. Als je nog twijfelt welke producten je best inpakt: dít zijn alvast de favorieten van de redactie.

De nieuwe Feeling ligt vanaf 16 juni in de winkel. Lees je liever digitaal? Download dan hier ons nieuwste nummer in de Feeling Magazine App

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content