Het julinummer van Feeling + kustspecial + Rainpharma douche-olie ligt nu in de winkel!

Wij verwennen onze lezers graag, en dus vind je bij je Feeling deze maand niet alleen een extra magazine waarin de beste adresjes aan de Belgische kust staan opgelijst, maar krijg je er voor € 9,99 ook nog eens een douche-olie van Rainpharma bij die normaalgezien € 32 kost.

In het nummer zelf lees je alles wat je moet weten om er een zwoele zomer van te maken: van sensuele modelooks, over verleidelijke kapsels tot antwoorden op al je vragen over je lustgevoel en libido. Het wordt hoe dan ook een maand om niet snel te vergeten…

De modezomer wordt zwoeler dan ooit: Sexy looks met klasse

Hoe heter, hoe beter – niet wat het klimaat betreft uiteraard, maar voor je garderobe mag het wel. Vrouwelijke jurken, glimmende huid, veel bloot: wij zijn er klaar voor!

‘Hoe hou je lust levend?’, en 9 andere vragen over seks, passie en begeerte

Of het effectief een zwoele zomer wordt, hangt natuurlijk ook van je goesting af. Waar komt ons verlangen naar een passionele vrijpartij vandaan? En hoe raak je geprikkeld? Dé tien vragen over lust en begeerte beantwoord.

Generatie inflatie: Eerste hulp bij geldzorgen

Van het tankstation tot de huizenmarkt: we betalen ons blauw en dromen vol ongeduld van een minder duur leven. Tot dan: kostbare tips en waardevolle inzichten.

Sensuele kapsels: Vier verleidelijke make-overs

Sexy is in, als we de zomertrends mogen geloven. Dé geknipte invalshoek voor een voor & na: vier lezeressen waagden zich aan een verleidelijk kapselmake-over, van kort tot krullen.

Creatief op reis: Van fotografietrip tot kookworkshop

Met reizen verrijk je jezelf. En al zeker als je kiest om te gaan bijleren in het buitenland. Een fotografietrip, claycation, culinair avontuur, yogaretreat of schilderachtig verblijf: dit zijn dé creatieve bestemmingen.

De smaak van nostalgie: Foodies over hun favoriete herinnering

Nostalgie smaakt zoveel beter als ze overgoten is met een streepje zon. Dit zijn de mooiste zomerse verhalen, met in de hoofdrol: onvergetelijke gerechten. Aan het woord: schrijfster Margot Vanderstraeten,  ijsjeskoningin Setareh Pourjavan, kaasmeester Frédéric Van Tricht, e.a.

Dit is de peri-menopauze: Het taboe doorbroken

Humeurschommelingen, vergeetachtigheid, opvliegers, nachtelijk zweten, gewichtstoename, haaruitval... De klachten zijn niet min, elke vrouw van pakweg 45 moet erdoor en tóch zegt ‘de perimenopauze’ ons amper iets. Daar brengen we graag verandering in.

Het knaagt: Zij leven met een schuldgevoel

We kennen het allemaal: dat plagende stemmetje in ons hoofd dat zegt dat we schuldig zijn. Soms op fluistertoon. Soms oorverdovend. Twee vrouwen over hoe één beslissing hun hele geweten blijft bezwaren…

En daarbovenop: de Feeling Kustspecial!

Naar goede gewoonte brengen we elke jaar een extra magazine van meer dan 100 pagina’s uit met daarin een overzicht van het mooiste, leukste en lekkerste dat onze Belgische Kust in de zomer te bieden heeft. Het niet te missen nieuwe restaurant, de meest originele pop-up of meest schilderachtige fietsroute? Je leest het hier.

De nieuwe Feeling ligt sinds 22 juni in de winkel en is ook te lezen via de Mijn Magazines app.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content