Het juni-nummer van Feeling mét een gratis flesje mini Porto Cruz Pink, nu in de winkel!

Het Rijk der Vrijheid is nu écht in zicht. Laat je inspireren door de juni-editie van Feeling, om ten volle te kunnen genieten van het leven en van elkaar. Mét een gratis flesje mini Porto Cruz Pink om alvast in de stemming te komen. Gezondheid!

 

Tuinfeest in stijl: Heerlijke recepten en originele sfeerbrengers

Vier de lente, vier je vrienden en familie, vier het leven. Maar vier vooral in stijl. Puur natuur, strak design of à la Rivièra: het wordt sowieso een feest.

Honger? Slaaptekort? Het zijn je hormonen!

Hormonen slaan op hol, worden illegaal ingespoten of zijn dingen waar vooral de vrouw ‘last van heeft’. Maar die kwalijke reputatie doet deze ingenieuze alleskunners geen eer aan. Onbekend is onbemind, daarom: een hormonenalfabet, met weetjes van a tot z.

Wat na social distancing? Zo pik je vriendschappen en smalltalk weer op

Nu we van social distancing richting spuitje schuiven, vragen wij ons af: wordt alles postcorona weer als vanouds? Of heeft het virus blijvende littekens achtergelaten op omgangsvormen en verwaarloosde vriendschappen?

Zij zijn aseksueel: ‘Het is een geaardheid als een ander’

1 op de 100 mensen is aseksueel. En toch is het een geaardheid die zelfs in de afkorting LGBTQ+ meestal in het plusteken verdwijnt. We schrijven de A voluit, van ‘Alles over aseksualiteit’.

Onderwaterlooks: Zwemmen op z’n mooist

Nooit te laat om iets nieuws te proberen: laat je klassieke bikini straks even aan de kant, en ruil om voor een duikpak – onder andere. De onderwaterwereld is adembenemend, en jouw nieuwe look ook.

Genietend naar het Zuiden: Tussenstops in Frankrijk, Zwitserland en Duitsland

Laat het vakantiegevoel beginnen vanaf dag één! Onderweg wordt het al direct genieten op deze top tussenstops vlakbij de autostrade.

De nieuwe Feeling ligt vanaf 19 mei in de winkel. Lees je liever digitaal? Download dan hier ons nieuwste nummer in de Feeling Magazine App

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content