Het juninummer van Feeling: nu in de winkel!

Het nieuwe nummer van Feeling geeft je een inspirerende inkijk in dé thema’s van vandaag, met een lijvig dossier over plastische chirurgie, persoonlijke verhalen over overspel, getuigenissen van miskende vrouwelijke patiënten tot het relaas van een trip naar Noorwegen met de e-wagen.

Dit hebben we deze maand voor je in petto:

(Z)onder het mes: Raad van experts, getuigenissen en de populairste ingrepen

Je uiterlijk veranderen: voor wie het overweegt, is het soms zoeken naar de ongefilterde feiten. We voerden een heuse ‘operatie informatie’ en presenteren je graag de ins & outs van het ogenblik in de wereld van de plastische chirurgie en geven je òòk opties zonder mes.

Overspel: Het relaas van zowel de bedrogen partner, de overspelige als ‘de ander’

Overspel heeft vele versies van de feiten. Een bedriegster, een bedrogene en een minnares geven elk hun relaas van de weg tussen gevaarlijk flirten en pure pijn…

De nieuwste strandmode: Bommetje!

Een verrassende trend: bikini’s en badpakken stylen. Het is op zich simpel – je mixt verschillende boven- en onderstukken door elkaar, leent items uit de surfwereld en maakt er je eigen strandlook van. Met deze nieuwste coupes en kleuren , dus gooit die koudwatervrees gerust overboord.

Tuinen met een plus: Van pocketjungle tot zwemparadijs

Dat een tuin meer kan zijn dan een lapje gras, bewijzen deze voorbeelden. Van mediterrane pocketjungle tot multifunctioneel bloemenparadijs: hier werd alles uit de hof gehaald.

‘Jouw pijn doet er wél toe’: Waarom vrouwen foute diagnoses krijgen

Het pad naar gendergelijkheid is nog steeds niet geëffend. Ook de medische wereld zit diep geworteld in mannelijke dominantie. Met als gevolg dat vrouwen voor de juiste diagnose vaak elk spoor bijster blijven. Lees enkele pijnlijke getuigenissen en raad van experten.

Met de e-wagen naar Noorwegen: 100 % elektrisch naar de fjorden

Een groene bestemming bezoeken op een duurzame manier, dat is helemaal ons ding. En of onze roadtrip naar Noorwegen vonken gaf, daar ter hoogte van die onvergetelijk views, gastronomische hoogtepunten en handige stops. Wij zijn alvast helemaal opgeladen.

Dé jurk voor jou: Bustier, black dress of balloon

We presenteren: dé negen jurken van het moment. Meer heb je niet nodig voor een eindeloze zomer. Team mode ging op zoek naar de meest betaalbare zomerjurken en vond een exemplaar voor elk figuur.

Starstruck: Waarom we weten dat Johnny Depp een vingerkootje mist

Sterren schitteren, zoveel is zeker. Al eeuwen lang zijn we gefascineerd door beroemdheden, van Julius Caesar tot Johnny Depp & Amber Heard. Maar vandaag weten we ook via het nieuws. Wij weten intussen waarom…

De nieuwe Feeling ligt sinds 18 mei in de winkel, of is ook te lezen via de Mijn Magazines app.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content