Het juninummer van Feeling + 7 Babor ampullen: nu in de winkel

Het wordt heet in juni: in de Feeling van deze maand vind je alles over de alomtegenwoordigheid van seks vandaag, wat te dragen op en naast het strand, vurige kapsels en een trip onder de Italiaanse zon. Dat en nog veel meer.

Seks is overal: Wat te doen als je er niet naast kunt kijken

‘Hou je bek en bef me’, zingt Merol. Op de radio, in de auto, tijdens de rit naar school. Er is geen ontsnappen aan seks vandaag. Wat we ermee aan moeten? Wij vogelden het voor je uit.

Spectaculaire voor-en-na’s: Je eigen haar in ongeziene topvorm

Wie krullen heeft, wil het glad, korte kopjes dromen van lang en brunettes vragen zich af of blondines echt meer plezier hebben. Met onze expertentips haal je alles uit je eigen haar. En wil je het nooit nog anders.

Slimme bikini’s en badpakken: Van cut-outs tot hoge taille

Poolside is de beste plek om straks je zomergarderobe te showen: een beetje bloot, glam, bling en hier en daar een bikinitop. Je snapt: in het water gaan hoéft niet.

De zin en onzin van gezondheidsboeken: De leeslijst van drie dokter-auteurs

Aan literatuur over lijf en leed geen gebrek. Maar gezond volgens het boekje, is dat wel een goed idee? We vroegen drie dokter-auteurs naar een leidraad bij het kiezen en kwamen zo uit bij een uitgelezen selectie medische pageturners.

Op de Vespa door Amalfi: Hierheen voor la dolce vita

In mijn dromen doorkruiste Els Keymeulen de kustlijn van Amalfi als passagier in een cabrio, met een wapperende zomerjurk, haren in de wind, zon op de neus. Dat van die wapperende zomerjurk klopt, de rest ging een tikje anders: ziehier haar grote Vespa-avontuur doorheen het mooiste stukje Italië.

Tuinen met een taak: Aangelegd om te werken, wellnessen, sporten...

Er zit meer in je hof dan je denkt. Meer dan een groen uitzicht, zonneterras of speelgazon? Zeker weten. Wij tonen vier tuinen met een prachtige plus als overtuigend bewijs.

+ 7 Babor ampullen voor maar € 4,95 extra

Bij het juninummer van Feeling krijg je ook nog eens de allernieuwste, natuurlijke formules van ampullenpionier Babor. In diens Ampoule Concentrates worden doeltreffende werkstoffen in optimale concentraties gecombineerd. De Hydra Plus Ampoule Concentrates hydrateren de huid intensief 24 uur lang, verfrissen haar en vullen haar op voor minder rimpels. En dat met onmiddellijk effect. Of hoe de kleine glazen buisjes vaten vol effectieve beautypower blijken te zijn. Rep je naar de krantenwinkel want op = op.

De nieuwe Feeling ligt vanaf 24 mei in de winkel en is ook te lezen via de Mijn Magazines app.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content