Het meinummer van Feeling + Outdoorspecial: nu in de winkel!

In mei legt ook Feeling haar ei: een prachtig nummer met dé looks van de lente, coole gezinsall-ins, duidelijkheid over diëten en een blik in het leven van Feelingvrouwen Ella Leyers, Charlotte Adigéry, Siska Schoeters en Beyoncé. Deze maand met de Feeling Home Outdoor erbovenop!

 

Dé 8 stuks van de lente, en hoe ze eindeloos te combineren

Wij stelden ze voor jou samen: dé capsule wardrobe van de lente. Deze acht prachtstuks kun je eindeloos combineren – voor een heel seizoen vol feilloze looks.

Mogen we nog op dieet? Het hapklare antwoord

Met het onderwerp ‘diëten’, krijg je tegelijk heel wat hete hangijzers op je bord. Van zangeres Lizzo tot het gecontesteerde Ozempic: vier experts serveren hun mening over voeding, lichaam en gezondheid anno 2023.

Gezin zkt. vakantie: Verlof voor jong en oud

Een vakantie waar zowel kinderen als ouders uitgerust van terugkomen, in Sani Resort kan dat. En dus trok onze redactrice Kristin mét gezin naar het luxueuze toevluchtsoord aan de Griekse kust. Wij stelden ineens ook een lijstje coole all-ins voor jong & oud voor je samen.

Relaties met een reglement: Van polyamorie tot politieke tegenpolen

Van vuile sokken tot scheve schaatsen: elke relatie heeft haar ongeschreven regels. Maar polyamoureus of in een latrelatie: deze koppels, die anders dan klassiek zijn, kozen voor uitgesproken afspraken.

French kissed: Beautygeheimen van de Parisienne

De huidige beautywereld staat in vuur en vlam voor de Franse schone. Van huid tot haar; met dit stappenplan zie je er straks uit als  de nonchalant-elegante Françoise Hardy of Jeanne Damas.

De ‘moed’ in moeders: In gesprek met Charlotte Adigéry & Siska Schoeters

Mei is moederdagmaand, en dus ging onze hoofdredacteur Els Keymeulen – zelf moeder van twee – op bezoek bij twee mede-mama’s om het met hen te hebben over hun leven met kinderen. Een intiem gesprek met Charlotte Adigéry en Siska Schoeters over roze wolken al dan niet en uitdagende carrière-combo’s.

Beyoncé, queen of hearts: Portret van een superster

Artiest, zakenvrouw, enigma, weldoener, activist: Beyoncé Knowles-Carter is het allemaal. Voor ze op zondag 14 mei voor ruim 50.000 man in het Koning Boudewijnstadion staat: portret van een superster in vijf gedaantes.

Feeling Home Outdoor: Binnenstebuiten

We keerden ze binnenstebuiten: alle hotspots die de grens tussen interieur en exterieur doen vervagen. Het resultaat: prachtige binnenkijkers, shoppings, mode en een bloemlezing van de allerbeste adressen – van open air meubilair tot de top van de plantenshops.

En we trakteren je ook nog eens op 1000 gratis tickets voor de Man Ray expo in het ModeMuseum Antwerpen én 20% korting op de home en juwelencollectie van Anna+Nina.⁠ Genoeg redenen dus om de nieuwe Feeling te scoren!

 

De nieuwe Feeling ligt vanaf 19 april in de winkel en is ook te lezen via de Mijn Magazines app.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content