Home Magazine Nieuw: Februari-nummer van Feeling + Feeling GOLD Jetset

Nieuw: Februari-nummer van Feeling + Feeling GOLD Jetset

Nieuw: Februari-nummer van Feeling + Feeling GOLD Jetset

Ontdek hier wat we deze maand voor jullie in petto hebben. 

Feeling + Feeling GOLD Jetset

Deze maand ligt er opnieuw een Feeling GOLD in de winkels. De 5de editie staat helemaal in het teken van jetset. Geen kitscherige bling, maar het stijlvolste van de rich en famous, vertaald naar een haalbaar budget. Stap in de droom en ontdek de mooiste ski- en zonneparadijzen, de exclusiefste citytrips, oogverblindende outfits en perfecte looks. Een absolute must have in je Feeling GOLD-collectie!

Waarom zijn we zo bang voor de liefde?

Het traditionele samenlevingsmodel krijgt concurrentie. Jonge én oude koppels scheiden steeds sneller, we zien meer en meer nieuw samengestelde gezinnen en vrienden nemen vaker de rol over van familie. Mensen daten met de handrem op, een checklist in de hand, in plaats van zich te smijten… Liefde anno 2017.

Zomermodepreview

De modemolen geeft je niet de kans om in te dutten: het nieuwe seizoen is alweer hier, en om je klaarwakker te houden, zitten er flink wat verrassingen in. Wij presenteren nu al dé 12 looks die straks jouw zomer maken.

Rita was locked in haar eigen lichaam

Zaterdag voetbalt ze nog met haar zoon. Zondag ligt ze volledig verlamd in het ziekenhuis. Zich bewust van haar omgeving, maar opgesloten in haar lichaam. Zeggen dat Rita positief ingesteld is, is een understatement.

Wie is wie in de Belgische gastronomie?

Wie zijn de chefs, shooting stars en recensenten die ertoe doen? Wie heeft visie en realiseert geweldige concepten? Met zorg geserveerd: de ultieme who’s who van de Belgische gods of food.

Waar op reis in 2017?

Vakantieplannen? Wij stellen voor: de nieuwste trends (adults only-hotels, of bonding-trips voor ouders en kids) en de hotste bestemmingen (Japan, Pistoia, Macedonië…). Wij weten alvast waar naartoe.

Perfectionisme is passé

Leg jij de lat hoog? Ben je bang niet gewaardeerd te worden als je niet je uiterste best doet? Dan is de kans groot dat je een perfectionist bent. Klinkt als een deugd, maar het heeft ook een donkere kant.

De nieuwe Feeling met Feeling GOLD ligt vanaf 18 januari in de winkel of bestel hem online via Magstore.