Ontdek snel wat we deze maand voor jullie in petto hebben!

 

1. Feeling + Feeling GOLD ROYAL

Onze 8ste luxe-editie is de kroon op het bijna voorbije gouden jaaren. Ze brengt de prinses in iedere vrouw naar boven. Mooi en mondig, net als de royals van deze tijd. Verder zijn er prachtige mode- en juwelenshoots, exclusieve adressen van hofleveranciers, boeiende verhalen over koningskwesties, droomkastelen en exotische paleizen, en geschenkideeën waar je zeker mee scoort tijdens de feesten.

 

2. Gastvrouw deze maand: Veerle Baetens

Veerle Baetens is onze meest succesvolle actrice, maar heeft geen greintje sterallure en een groot hart voor de natuur. Ze schreef mee aan de één-serie Tabula Rasa, waar ze elke zondagavond in schittert. En speciaal voor Feeling interviewt ze haar favoriete kundalini yogateacher Japjeet.

3. Ready to party

Men neme: zeven stralende Feeling-gastvrouwen en één heer. Voeg er een prachtige locatie aan toe, roer goed, en werk af met een verfijnd menu. Et voilà: dit is het recept voor een onvergetelijke feestavond.

4. Ik doorbrak mijn taboe

In dit tijdperk van alles open en bloot, blijven er hardnekkige taboes. Deze vrouwen doorbreken het hunne – misbruik, psychose en bekering tot de islam – en beginnen aan een leven zonder geheimen.

 

5. Welk nieuw parfum past bij jou?

Toon ons jouw favoriete geur en wìj vertellen je wie je bent, wat je graag ruikt – en vooral wélk nieuw parfum je moet proberen. Beschouw het als een vervroegd kerstcadeautje.

 

6. Populair of gelukkig?

Zelfs wie er niet zo mee bezig is, kan niet ontkennen dat onze samenleving gevoelig is voor de bewondering, verafgoding zelfs, van wie of wat populair is. En dat is geen goede zaak.

 

7. Sunny Sydney, perfecte winterescape

A dream come true, want naast kangoeroes en Nicole Kidman, heeft Australië zo veel meer te bieden: uitgestrekte stranden, het oudste regenwoud en bruisende steden. Laat je veroveren door de laidback, maar beklijvende charme van dit machtige land.

De nieuwe Feeling met GOLD ROYAL ligt vanaf  22 november in de winkel.

Profiteer nu ook van ons uniek abo-aanbod! Het perfecte geschenk voor de feestdagen. Ontdek het hier.