Ontdek snel wat wij deze maand in petto hebben!

 

96 Zomeraccessoires

Hoe ingetogen en bescheiden je ook bent: met je accessoires mag je roepen, straks. Kies voor groot, krachtig, sterk en aanwezig – de rest komt vanzelf. Wij selecteerden dé schoenen, tassen, brillen en juwelen die je nieuwe zomeroutfits afmaken.

Hoe eet je nu écht gezond?

Geen koolhydraten of juist wel, raw food of alkalisch – over gezond eten zijn talloze boeken geschreven. Maar stilaan komt de moderne wetenschap tot een consensus: gezond eten blijkt verrassend eenvoudig.

Wat mannen niet vertellen…

Mannen zwijgen en vrouwen zeuren. Zo wil het cliché. Dat klopt een beetje. En toch ook weer niet. Een rondvraag bij mannen: wat vertellen ze ons niet, en waarom?

Zuid-Europa, weg van de massa

Vergeet de overbevolkte costa’s, verlaat de platgetreden paden en ga voor een zonovergoten vakantie in alle rust. Vijf topideeën (Halkidiki, Montenegro, Tarifa, Julische Alpen en Sardinië): één voor elk vakantietype.

Gastvrouw Elodie Ouédraogo leert golfen

Elodie heeft veel sympathie voor de jonge atlete Inge Bellemans. Vroeger trainden ze in dezelfde club, vandaag staan ze voor het eerst naast elkaar op het golfterrein. Want in vergelijking met atletiek is golfen een makkie. Toch?

Tijdelijk uit elkaar

Soms lopen emoties in een relatie zo hoog op dat een tijdelijke pauze een goede oplossing lijkt. Werkt dat, even afstand nemen? Of is het de doodsteek voor de liefde?

Beautyfavorieten van de redactie

Cosmetica persoonlijk? Zeker! Maar toch zijn we altijd nieuwsgierig naar wat anderen smeren, en waarom. Een blik in de badkamer van de redactie.

 

De nieuwe Feeling ligt vanaf 21 maart in de wijnkel.

 

 

 

 

 

 

Doe jezelf Feeling cadeau!

Neem nu een jaarabonnement op Feeling en krijg een gratis juweeltje van I.Ma.Gi.N. Jewels t.w.v. €56 cadeau voor amper € 5 per maand (actie geldig tot en met 1 mei). Check alles hier!