Ontdek snel wat we deze maand voor jullie in petto hebben!

 

Feeling + Feeling GOLD Dolce Vita

De 6de GOLD-editie staat in het teken van het aankomende feestseizoen. Je vindt er de mooiste outfits voor elk type feest. Verder sprokkel je de origineelste tafel-dekinspiratie, leer je hoe je meer Italiaan kunt worden en nóg meer kunt genieten van de mooie dingen van het leven. En er is een goldlist met alle adressen voor de party van je leven.

Gastvrouw Elke Geraerts zet in op rust en lef

Word je ook zo overspoeld door de waan van elke dag: mails, vragen, planningen? Creëer rust in die tsunami van taken, door bewust te kiezen. ‘Dit doe ik nu, en wel daarom’. Met dank aan onze gastvrouw en haar gast: bedrijfspsycholoog Tony Crabbe.

lees ook: Kom naar de lezing ‘mentale veerkracht’ van gastvrouw Elke Geraerts

Strak is het nieuwe slank

Oef en hoera: stilaan evolueert het schoonheidsideaal van slank naar fit – lees: strak. Calorieën tellen is uit, bewuster eten en bewegen is in. Voor jouw gestroomlijnde body geselecteerd: de efficiëntste work-outs en de beste voeding.

Het Pascale Naessens-effect

Dat de recepten van Pascale Naessens helend werken, bewijst haar nieuwste boek. ‘Openhartig over eten’ bevat 25 interviews door Pascale zelf, met mensen die beter werden, soms zelfs een ziekte overwonnen, door haar pure keuken.

Instagram onder vuur

Er is een plaats waar de zon elke avond fotogeniek ondergaat. Waar perfecte mensen yoga doen op smetteloze stranden. Waar iedereen áltijd gelukkig is. Zijn we in de hemel? Nee. Op Instagram. Het verhaal van ’s werelds succesvolste app, en de voorzichtige tegenprikjes.

In badpak naar je bureau

Oké, de temperaturen stijgen, maar hoogzomer is het nog lang niet. Hoe je dat nieuwe badpak en die jurk met spaghettibandjes  nu al kunt dragen, zelfs naar het werk, lees je in ons meinummer.

De mooiste roadtrips

Lente! Het ideale seizoen om door een adembenemend landschap te snorren met de wide open road voor je. En om met volle teugen te genieten van de haltes onderweg. Hit the road en cruise met ons mee langs de mooiste routes van Zuid-Afrika, Amerika en Engeland.

Ontdek ook onze topwedstrijd voor de maand: Win 2 vliegtickets naar Abu Dhabi met Etihad Airways t.w.v. ca. € 1.750

Feeling + Feeling GOLD Dolce Vita ligt in de winkel vanaf 19 april.