Ontdek snel wat we deze maand voor jullie in petto hebben!

 

Feeling + Feeling GOLD POWER

Feeling zit deze maand in pakket met feeling GOLD POWER, voor hém en voor haar. Met succesoutfits voor de zakenvrouw en -man van vandaag, boeiende reportages over powervrouwen van bij ons en internationaal en een exclusieve goldlist om de deal van je leven te sluiten in de beste restaurants, hotels en co-workingspaces.

De beste nazomer-citytrips

Onder het motto ‘Het moet niet altijd Parijs of Barcelona zijn‘ stellen wij voor: dé citytrips die iets totaal nieuws voor je in petto hebben. Aarhus, Bordeaux of Hamburg: verrassend, maar nu al onvergetelijk.

Seksualiteit op drift

Vroeger was het simpel. Je was man, of je was vrouw. Je was hetero-, of homoseksueel. Vandaag kun je inter-, pan-, poly-, sapio- of demiseksueel zijn. Elke vorm van aantrekkingskracht zijn label. Goeie zaak, of aanstelleritis?

Van lang naar kort

De hashtag #shorthairdontcare levert op Instagram 2,5 miljoen hits op – wij zijn dus niet de enigen met veel goesting om de schaar in onze lokken te zetten. Vier lezeressen waren ons voor: wie volgt?

Gastvrouw: zangeres Melanie De Biasio

Ze is een van onze beste exportproducten, maar noem haar geen jazz-zangeres, want ze herkent zich niet in dat etiket. En ondanks haar overvolle agenda ontvangt ze ons in Charleroi, de stad van haar hart.

Sterrenrestaurants met korting

Wat een buitenkans is dit: gaan genieten bij een sterrenchef voor een prijs waar je spontaan van begint te watertanden. Zeggen Hertog Jan en Sea Grill je iets? Snel reserveren!

Accessoire Bazaar

Méér dan 55 schoenen, tassen en juwelen in dé vijf trendkleuren van de herfst.

Feedback als geschenk

Niemand vindt het leuk om op fouten te worden gewezen of kritiek te krijgen. Maar wat gebeurt er als je fouten gaat bekijken als groeimogelijkheden, en feedback als een manier om die groei te bevorderen?

De nieuwe Feeling + Feeling GOLD Power ligt vanaf 20 september  in de winkel. Of profiteer nu van ons uitzonderlijk abo-aanbod: 1 jaar lang Feeling voor maar €55 i.p.v. €66!