Het novembernummer van Feeling ligt nu in de winkel!

Money, money, money,… Geld maakt niet gelukkig, maar het helpt wel, aldus de boutade. In het novembernummer van Feeling verklappen we wat onze online enquête onthulde over hoe de Vlaamse vrouw met geld omgaat, en presenteren we je een prachtige modeproductie in 80’s-stijl waarbij geen enkel stuk meer kost dan honderd euro. Nieuwsgierig? Rep je vanaf 21 oktober naar de krantenwinkel!

Deze artikels lees je in het novembernummer van Feeling:

Feeling’s Grote Geldenquête

We praten niet graag over geld, maar als het anoniem kan, vertellen we blijkbaar wél honderduit: de resultaten van onze online enquête over vrouwen en geld geven een ongeziene inkijk in de boekhouding en het budget van de Vlaamse vrouw.

De Eighties zijn terug

Tachtig = prachtig, toch wat de mode betreft. Brede schouders, pailletten, de hoge taille, opvallende juwelen, ze zijn er dit najaar allemaal opnieuw bij. In dit nummer stelt het modeteam van Feeling hun favoriete stuks voor. En we hebben nog meer goed nieuws: geen enkel ervan kost meer dan honderd euro!

Medische fouten

Medische fouten of incidenten: jaarlijks maken ze van meer dan 400.000 patiënten dodelijke slachtoffers. Voor deze editie interviewden we Hilde, een slachtoffer over de lijdensweg die ze moest doorlopen, en Axel, een arts over het litteken dat een fout naliet op zijn werk.

Eindelijk op tijd

Tijdens de lockdown leken we los te komen van de tijd, zonder spits en met bruut lege agenda’s. Maar ondertussen draait de klok weer op volle toeren, en met het drukke leven keerde ook de realiteit terug van time die je efficiënt gemanaged moet krijgen. In dit nummer verklappen we de beste trucs voor een beter tijdsbeheer.

De beste kookboeken

Hoe minder er van het jaar overschiet, hoe meer kookboeken er verschijnen. Onze foodexperte Evelien Rutten trok met een hele stapel de keuken in, en weet ondertussen proefondervindelijk: lekkerder dan deze krijg je ze niet. Haar ultieme selectie ontdek je deze maand in Feeling.

De nieuwe Feeling ligt woensdag 21 oktober in de winkel. Lees je liever digitaal? Download dan hier ons nieuwste nummer in de Feeling Magazine App

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content