Het novembernummer van Feeling is er (En er zitten geurstokjes van Rituals bij!)

Het nieuwe nummer van Feeling zit boordevol tips om slim te spenderen: voordelig reizen, betaalbaar design, meer mode voor minder geld, in deze editie vind je het allemaal, net als een handige lijst met restaurants waar je voor minder dan 50 euro geweldig lekker kunt eten. Minder uitgeven en toch evenveel genieten van het leven? Zodra jij het nieuwe nummer van Feeling hebt gelezen, ben je er helemaal klaar voor!

Dit staat deze maand in Feeling

Gezinnen & geld: Drie lezeressen vertellen eerlijk wat ze spenderen en waarop ze besparen

De crisis komt elk gezin duur te staan. Lies, Kristel en Ruth vertellen openlijk over de prijs die hun huishoudens betalen, en hoe ze dat doen.

Herfst in de Hollandse Achterhoek: Dé plek voor een zalig wandelweekend

Bossen en kastelen, weiden, wild en wijngaarden: de Nederlandse Achterhoek is een origineel alternatief voor de Belgische Ardennen. De pittoreske Hanzestadjes en boeiende musea krijg je er als bonus bij.

Klaar voor de crisis: Leren budgetteren met experts

Een energierekening die plots tien keer hoger is dan vorig jaar: hoe gaan we het in godsnaam redden? Drie specialisten geven je de nodige brandstof voor een sluitende begroting.

Heerlijk dineren voor maar 50 euro: De beste adressen van België

Een avond op restaurant en een fortuin kwijt? Niet in de vijftien zaken die wij voor je uitzochten. Hier eet je overheerlijk én smaakt de rekening verre van zuur.

Zo bespaar je op je interieur: Mooi wonen voor minder geld

Van uitgekiende moodboards tot onze favoriete merken: met deze slimme huis-hacks wordt een make-over van je interieur een betaalbare kaart.

Betaalbare beauty: Budgettips voor huid en haar

Wie mooi wil zijn, moet slim smeren, sprayen, wassen en lakken. Door te weten wat je koopt, doordachte keuzes te maken en je producten beter te gebruiken, kun je heel wat besparen. Dit zijn onze beste budgettips.

Voordelig op vakantie: zo doen de insiders het

Je reis boeken binnen de grenzen van je strakke boekhouding? Kan! Met onze insidertips ga je voordelig op vakantie, zelfs zonder aan luxe in te moeten boeten.

En we hebben nog meer goed nieuws!

Omdat iedereen het in deze barre tijden verdient om een beetje extra verwend te worden, zitten bij deze editie van Feeling luxueuze mini-geurstokjes van Rituals, waarvoor je maar € 8,99 betaalt in plaats van de originele winkelwaarde van € 20,50. Klik hier om meer te lezen over deze actie.

De nieuwe Feeling ligt vanaf 19 oktober in de winkel

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content