Check snel wat we deze maand in petto hebben.

 

GRATIS: gastenboek Pascale Naessens

Guur buiten, dat vraagt om urenlang kletsen rond een goedgevulde tafel. En deze maand zit er, helemaal gratis, een gastenboekje bij je Feeling van Pascale Naessens. Mooi vormgegeven, met maar liefst 80 pagina’s met gezonde snel-klaar menu’s & ideeën om vrienden te ontvangen en vooral: om zelf lekker mee te genieten.

Wat slikt de Vlaamse vrouw?

Feeling ondervroeg 1.558 vrouwen tussen 25 en 54 jaar over hun relatie met pillen. Wat blijkt? 60% slikt dagelijks 1 pilletje. Een kwart slikt er dagelijks 3 of meer. Wat, hoe, waarom? Een overzicht. met enkele verrassende vaststellingen…

Ga voor De Ware

Liefde ‘een onmogelijk verlangen’, of op zijn minst een onderneming waar we niet te veel van moeten verwachten? In haar nieuwste boek ‘Alleen met jou’ pleit relatietherapeute Rika Ponnet net voor meer ambitie in de liefde en een terugkeer naar de romantiek.

Winterjassen passen

Een puffer jack, een wollen classic met hedendaagse twist… wij presenteren de mooiste mantels, met alles wat daaronder en daarbij hoort. En deze winter trotseer je de kou met veel kleur.

Best reads voor de Boekenbeurs

Vlaamse schrijfsters laten zich straks horen op de Boekenbeurs. Wij vroegen een succesvolle thrillerauteur, een prettig gestoorde cartooniste en een debutante in de romanliteratuur naar hun tips voor een gezellige leeswinter.

Check ook: waarom je onze FeelGood Friday op de boekenbeurs niet mag missen

Cosy skivakanties

Eindeloze pistes, designlogies dat ook nog eens gezellig is en winteractiviteiten die je niet verwacht, wij vertellen waar je een onvergetelijke skivakantie beleeft. 15 topadressen, latten aan en gáán!

De nieuwe Feeling met gratis gastenboek Pascale Naessens ligt vanaf 24 oktober in de winkel