Nu in de winkel: het september-nummer van Feeling + stijlvolle haarspeldjes (voor € 2 extra)

Hier kan jij je deze maand aan verwachten.

57 blz nieuwe wintermode

Hij is nog niet voorbij, die mooie zomer, maar wij dromen al van een even mooie winter. Geen betere gids dan Feeling, met alle nieuwe trends, kleuren en combinaties. Prachtige modeshoots bieden een schat aan inspiratie, er zijn boeiende interviews met onze favoriete designers en de catwalktrends worden stijlvol vertaald naar jouw kleerkast.

Stijlvolle haarspeldjes voor maar € 2 extra

Klassiek is het nieuwe cool, niet alleen in de mode, ook in de accessoires. Deze maand vind je XL haarspeldjes in schildpadprint bij Feeling. Made in Italy, het modeland bij uitstek, en verkrijgbaar in beige of karamel.

3 verrassende citytrips

Al vijf keer in Parijs geweest, Barcelona nu wel een beetje beu? Citytrippers halen hun hart op in deze minder bekende steden, die zeker zo verleidelijk zijn. Bologna, München of Oslo: wat wordt het deze herfst?

Lsd, paddo’s, xtc: drugs of medicijn?

Bovenstaande middelen associeer je doorgaans met de minder happy berichten over Tomorrowland. Maar psychedelische drugs kunnen ook een positief neveneffect hebben. Geen pleidooi, wel een stand van zaken.

Shopweekend Oostende: met Feeling-parcours

Dit jaar is Feeling trotse partner van #MODEinOOSTENDE. Speciaal voor jou stippelden wij een shoppingparcours uit in de Stad aan Zee. Een aanrader, zeker in het weekend van 14 en 15 september. Maar je kunt ook nu al onze meer dan 30 adresjes ontdekken.

Een jaar lang extraverter leven

Of je introvert of extravert bent, kies je niet, maar het kan je leven wel bepalen. De Engelse journaliste Jessica Pan probeerde een jaar lang extraverter te leven en dat leverde een boek én een leuker leven op.

Als je moeder je opzettelijk doodziek maakt

Kinderen als Nina zijn niet ziek, maar hun moeders praten hen het ziekenhuis in. Van het bewust toedienen van foute medicijnen, tot het vastbinden in een rolstoel. De manipulatieve moederliefde van Münchhausen by proxy.

Zot veel talent

Je hebt zo van die mensen die álles meegekregen hebben. Beauty, brains, en nog heel wat andere talenten. Wat je soms doet zuchten: is er eigenlijk iets wat ze niet kunnen? Wij spraken met drie van hen en ontdekten dat alles kunnen ook best lastig is.

De nieuwe Feeling ligt vanaf 21 augustus in de winkel.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content