Het oktobernummer van Feeling + Feeling Getaway + geurstokjes van Rituals nu in de winkel!

Gedaan met Indian Summer, tijd voor kniehoge laarzen, gebreide jurken en uitstekend leesvoer om je mee te verwarmen. Feeling draagt graag haar steentje bij: mode voor de powervrouw, een nieuw werkritme uitgeprobeerd en zo veel meer. Romantisch uitje op de planning? Set the mood met de exclusieve geurstokjes van Rituals en haal inspiratie uit onze Feeling Getaway voor een idyllische citytrip.    

De vierdaagse werkweek, uitgetest door onze redactie

Of ze het wilde proberen, vijf dagen aan werk in vier werkdagen? Duh, dacht hoofdredacteur Els Keymeulen. Drie dagen weekend én fulltime betaald worden: bring it!

TikTok tipt: of hoe een app je beautycase vult

Social media brengen de raad van de beste beautyexperts binnen handbereik. Maar het heeft ook de manier waarop we cosmetica gebruiken én kopen veranderd. Vooral TikTok heeft de schoonheidsindustrie op zijn kop gezet.

Londen door de ogen van een local: op stap met Justine Kegels

Geen juistere plek voor de campagne van Justine Kegels’ Selected Femme-collectie dan Londen, haar voormalige thuisstad. Ze vindt er nog steeds inspiratie. En wij nu ook.

De kracht van kleren

We dragen al even geen maliënkolders en harnassen meer, maar er zit wel nog altijd kracht in onze kleren. Ze geven zelfvertrouwen, een dosis lef, een portie energie. En dat blinkt even goed.

Dokter influencer: een bijsluiter bij Instagram en co.

‘In kraanwater zit vergif ’ of ‘zonnecrème is kankerverwekkend’: online desinformatie is de ziekte van deze tijd. Welke invloed heeft de influencer? En hoe houden we social media gezond?

De Amerikaans-Belgische droom: Camille en Jacqueline van interieurstudio LA-BEL

Een Amerikaanse uit L.A. en een Vlaamse uit Damme ontmoeten elkaar op Coachella en starten samen een interieurstudio: geen filmscenario, maar het echte verhaal van Camille De Prêtre en Jacqueline Talsky.

Heilzaam Bohemen: kuren in de enige spadriehoek

Verscholen in de uitgestrekte bossen van Bohemen kun je je laten onderdompelen in de Tsjechische kuurcultuur. Trek naar de drie Unescospasteden en keer herbrond terug.

Feeling zette Elodie Ouedraogo voor de camera

Ze knalt op sneakers deze modeshoot binnen, een wervelwind van energie, kracht en kleur. Elodie Ouedraogo illustreert dat sportswear een vaste plek verdient in je garderobe – engelenhaar optioneel.

Nu met geurstokjes van Rituals voor maar € 6,50 extra (i.p.v. € 16,90)

De nieuwe Feeling ligt vanaf 20 september in de winkel en is ook te lezen via de Mijn Magazines app.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content