HET GROTE MODENUMMER VAN FEELING: NU IN DE WINKEL!

Het nieuwe septembernummer van Feeling geeft je meteen een vliegende start, met 47 pagina’s herfstmode, het geheim van goede gewoontes en raad van de wereldberoemde psychotherapeute Esther Perel. Dat en nog veel meer.

 

Herfstmode: Stoer, strak en sober

Van uitgepuurde coupes, over de seventies glam van actrice Emma Moortgat, tot strakke kostuums in de meest felle kleuren: deze modespecial barst van de inpsiratie om met de nodige stijl aan het najaar te kunnen beginnen.

 

Aan de praat met Esther Perel, de rockster van de relatietherapie

Toen ze twaalf was, kwamen haar vrienden al met hun zorgen naar haar toe. Dat ze iets begreep van relaties en mensen wist ze toen al. Ondertussen reist ze als psychotherapeute de wereld rond en genieten haar lezingen, boeken en podcasts massale bijval. Esther Perel over liefde, werk en alles daartussenin.

 

Vind ik níét meer leuk: Is het einde van sociale media in zicht?

Dankzij het schermpje in onze hand zijn we voortdurend verbonden met familie, kennissen, vrienden, de wereld. Toch zien we nu steeds vaker (vooral) jongeren die hun profiel onzichtbaar maken. Ze kiezen bewust voor een leven dat zich vooral offline afspeelt. Luidt deze trend de dood van sociale media in?

 

Tegen beter weten in: Waarom goede gewoontes zo moeilijk zijn

Gsm’en achter het stuur, te veel suiker eten of geen zonnecrème gebruiken: we weten allemaal dat het niet goed is en toch blijven we het doen. Hoe komt dat?

 

Dol op design: Mode-experts tippen hun decofavo’s

Van dagelijkse designklassiekers tot wondertjes op de wishlist Anouck Lepere, Edouard Vermeulen en Pascaline Stems over hun favoriete designobjecten.

 

Rondje Annecy: Te land, te meer en in de lucht

Bij zuiver gletsjerwater hoort een schoon milieugeweten, en dus trekken we helemaal ecologisch naar het meer van Annecy – de perfecte trekpleister voor sportievelingen en levensgenieters.

 

Stoerder, speelser & spiritueler: Deze beautyherfst is alles behalve saai

 Mooi in tien trends, met de exclusieve tips van Baltasar Gonzalez Pinel, artistiek directeur bij M.A.C. Doe er je voordeel mee.

+ sokken van Les Jumelles voor maar €2.99 extra!

De nieuwe Feeling ligt vanaf 24 augustus in de winkel en is ook te lezen via de Mijn Magazines app.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content