Het grote modenummer van Feeling + exclusief T-shirt van Essentiel Antwerp: nu in de winkel!

September – nee, niet januari – is de maand van the new beginnings. Nieuwe boekentasjes voor de (mete)kinderen, de eerste bladeren die vallen én de intrede van een nieuw modeseizoen. Enter een gloednieuw Feelingmagazine met 66 pagina’s vol fashion and trends. Een Feeling zoals je hem van ons gewoon bent, maar dan in een íéts opgefrist jasje. Met nieuwe rubrieken, nieuwe pennen en een nieuwe vorm.

Thuis bij de stylist van de sterren: Tom Eerebout

Verwacht niet te veel mode in het volgestouwde gezellige Antwerpse herenhuis van Tom Eerebout. De Lady Gaga-stylist troont ons mee door zijn woning slash schatkamer vol kunst en antiek.

In love with pre-loved: de tweedehandsmarkt onder de loep

De tweedehandsmarkt groeit vandaag driemaal sneller dan de totale mode-industrie. Hoe komt dat, waar shoppen de mode-insiders en hoe weet je of je aankoop écht is? We zochten het voor je uit.

Met frisse blik: de beautytrends van de herfst

We eisen steeds meer van cosmetica: we willen er beter uitzien én ons beter voelen. Het moet hightech zijn, maar betaalbaar. Gebruiksvriendelijk, maar met professioneel resultaat. Deze beautyfenomenen moeten dit najaar onze hoge verwachtingen inlossen.

Mee met de fashionincrowd: hier eet en slaapt ons modeteam in Milaan, Parijs en Londen

Hoofdredacteur Els Keymeulen verblijft minstens twee keer per jaar in Milaan. Moderedacteur Kristin Stoffels maakt elke maand een op-en-af ’je naar de stad van de liefde, Parijs. En jarenlang twijfelde designjournalist An Bogaerts tussen verhuizen naar Londen of in België blijven. Waar zij comfortabel vertoeven, zich tegoed doen aan lokale delicatessen of hun shoppingbudget spenderen, lees je hier.

Not so bed: de opkomst van de droomslaapkamer

Waren we jaren geleden nog geobsedeerd door onze keuken, dan is het nu tijd voor de slaapkamer. Naast gezond eten blijkt een goede nachtrust essentieel voor ons geluksgevoel. Verwacht dus grotere ruimtes, meer budget, een mooiere aankleding en betere bedden. Kortom: slapen is het nieuwe eten.

Zit iedereen aan de drugs? Experts en getuigen over de populariteit van coke

Cocaïne lijkt overal te zijn: in ons rioolwater, op de festivals en in het bedrijfsleven. Als zelfs onze overheid uitpakt met een nieuwe preventiecampagne moet het lijntje wel echt ingeburgerd zijn. Maar is dat zo? (Spoiler: nee!)

Singapore stop-over: waarom de stad zich perfect leent tot een korte stop

Singapore intrigeert, verrast en doet je duizelen. De bruisende metropool blinkt uit in architectuur, cultuur en natuur en is dan ook dé geknipte bestemming voor een legendarische tussenstop.

Mode, heel veel mode

Droom weg bij de hersftmode. Van stadsnomade over tan als trendkleur tot back to work-inspiratie. We’ve got you covered.

Speciaal voor dit modenummer: scoor een exclusief T-shirt van Essentiel Antwerp voor maar € 9,99 (i.p.v. € 65). Kies je (pastel)kleur: kraakwit, zachtroze, lichtblauw of stoer kaki.

De nieuwe Feeling ligt vanaf 23 augustus in de winkel en is ook te lezen via de Mijn Magazines app.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content