4 nieuwe shops die je moet ontdekken

Want shopping is my cardio. 

1. Just Julia 

Just Julia

Wij gaan helemaal bananas voor de nieuwe Just Julia boetiek in Hasselt. De meesten kennen het Just Julia-concept al van de fantastische boetiek in Knokke, en sinds vorig jaar ook Antwerpen. En nu is Limburg dus aan de beurt. Eigenares Charlotte speurt de hele wereld af naar leuke spulletjes van upcoming designers. De customized vintage army jackets, tote bags van N8 en bling sweaters van de O' Rèn boys staan momenteel boven aan ons lijstje. Check it out!

Just Julia, Kapelstraat 42, 3500 Hasselt.

2. IKKS brand store

IKKS

Ons shoppingbudget staat deze week helemaal in het teken van de nieuwe IKKS brand store in Brussel. De lente/zomer '16 collectie van IKKS wordt opgedragen aan Parisienne cool. En met thema's zoals 'snoepjeskleuren', 'Folk & roll', en 'romantische zomer' waren wij sowieso al verkocht.

IKKS brand store, Louizalaan 90, 1050 Brussel.

3.  Les Soeurs pop-upstore 

Les Soeurs

Enkele weken geleden ging de pop-upstore van de zusjes Hendrickx in hartje Hasselt open. En de juiste accessoires maken je outfit. Dus je hebt alvast één goede reden om even binnen te springen bij de pop-upshop van Clio, Kay & Jules. Neus naar hartenlust rond tussen de juwelencollectie en de accessoires, en laat je verleiden door de mooie spulletjes van dit jonge label van eigen bodem.

Nog t.e.m. 31 maart. Les Soeurs Pop-up, Dr.Willemsstraat 8, 3500 Hasselt.

4. Step by step

Step by step

Designerwalhalla Step by Step is verhuisd naar een gloednieuw pand in de Antwerpse Steenhouwersvest. Nieuwe locatie, dezelfde droommerken. Elke vernieuwing waardoor de collecties van onder andere Isabel Marant, K.Jacques, Alexander Wang en Vanessa Bruno nòg beter tot hun recht komen, ontdekken wij maar al te graag opnieuw en opnieuw en opnieuw en opnieuw. Shopaholics, us?

Step by Step, Steenhouwersvest 20, 2000 Antwerpen.

Nog meer leuke adressen in Antwerpen? Check hier 10 unieke winkels. Toch liever shoppen in Brussel? Check hier 3 mooie vintage winkels in Brussel.

Check ook elke week feel.it met 10 nieuwe must-do's, geselecteerd door de Feeling-experten. 

Partner Content

Gesponsorde content