Home Mode 4 x nieuwe shops in Antwerpen
4 x nieuwe shops in Antwerpen

Wegens pas geopend en zéér de moeite waard.

1. Manila Grace 

Dit Italiaanse label opent voor het eerst een winkel in België. Verwacht veel vrolijke prints (grote noppen op een donsjas: we love!), vrouwelijke snits en een erg ingetogen, niet-Italiaans kleurenpalet. Heel volwassen, heel stijlvol – heel Feeling, quoi.

MANILA GRACE, Schuttershofstraat 30, Antwerpen

 

2. Aveda

Het merk ken je, de shop is gloednieuw én: je ruikt ’m al van ver. Voor niet-Aveda-adepten: probeer eens de Shampure-shampoo en je bent fan voor het leven.

AVEDA, Korte Gasthuisstraat 45, Antwerpen

 

3. Bobbi Brown 

Eindelijk!! Bobbi Brown in Antwerpen!! Het Amerikaanse merk staat bekend om z’n concealers en fantastische foundations – een enorme aanwinst voor beautyfans.

BOBBI BROWN, Korte Gasthuisstraat 43, Antwerpen

 

4. Vince 

Nog tot eind januari heeft het Amerikaanse Vince een pop-up in de Schuttershofstraat. In de rekken heel veel prachtige ‘essentials’: kasjmieren cardigans, perfect gesneden losse pantalons en een paar prachtige leren stukken. Tijdloos, kwaliteit en draagbaarheid zijn codewoorden: klinkt goed, niet? P.S Wij vernemen uit goede bron dat de pop-up zó succesvol is, dat de winkel weleens permanent zou kunnen blijven. We houden het in de gaten!

VINCE, Schuttershofstraat 31, Antwerpen

Van al dat shoppen krijg je natuurlijk wel honger. Check hier 3 nieuwe, heerlijke eetadresjes in Antwerpen. Wil je er een citytrip van maken? Check dan ook onze favoriete hotels in de modestad.