Het Feeling mode-team selecteert: 5 draagbare wintertrends

Els en Kristin kozen voor jullie de meest draagbare herfsttrends uit. Kom hier te weten wat de trends zijn, die je zowel nu als volgend jaar kan dragen en net iets anders zijn. Draagbaar én modieus dus, kom maar op.

Trend 1: de puffer aka de donsjas

Onze eerste trend is lekker warm en bovendien ook nog eens regenbestendig. Je koopt de puffer liefst in neutrale kleuren, zoals bruin of zwart. Dit seizoen komt de donsjas zowel in een korte als lange versie. Wil je toch een beetje opvallen? Twijfel dan niet en kies voor een glans-puffer.

Korte donsjas: Christian Wijnants.

Trend 2: de rok met een hoekje af

Koop je rok dit seizoen niet te saai. Daaronder verstaan wij minirokjes, wollen rokken, rokken in felle kleuren en rokken met fringes. Doe eens gek, alles kan en alles mag.

Wollen rok met twee contrasterende kleuren: Christian Wijnants.

Trend 3: de debardeur

Deze trend is ons allen intussen wel bekend. Even twee concrete basisregels: 1) een debardeur met V-hals draag je op een blouse met een kraagje, 2) een model met epauletten staat leuk over een jurkje. Zo, nu je alles weet wat je moet weten, is het tijd om jouw it-model aan te schaffen.

Donkerblauwe debardeur: Howlin’ knitwear.

Trend 4: de shacket

De shacket is zoals de samentrekking (shirt + jacket) al doet vermoeden een klassiek hemd maar dan in dikkere stof. Deze trend is ideaal om te dragen tijdens de iets warmere herfstdagen. Extra punten voor wie een cowboy-model met fringes aandurft!

Shacket: Samsøe & Samsøe.

Trend 5: de platte comfortabele schoen

Witte schoenen hebben we intussen wel genoeg gezien. Ga daarom dit seizoen voor een gekleurde sneaker. Toch geen fan van opvallende schoenen? Kies dan gewoon voor een gekleurd sokje onder je neutrale sneaker.

Maar nog hipper dan gekleurde sneakers, zijn de loafers. Op deze schoen, geïnspireerd op de platte Italiaanse mannenschoen, zijn wij helemaal verzot. Meer specifiek op elk exemplaar met een gouden bandje.

Loafer met gouden bandje: Fratelli Rossetti. Gekleurde sneaker: Saucony.

Shop hier de draagbare wintertrends

Lange donsjas

Lange donsjas

Korte puffer

Korte puffer

Debardeur met turtleneck

Debardeur met turtleneck

Debardeur met turtleneck

Debardeur met epaulettes

Debardeur met epaulettes

Debardeur met epaulettes

Groene shacket

Groene shacket

Loafers

Loafers

Kleurige sneaker

Kleurige sneaker

Kleurige sneaker

Kleurrijke sokken

Kleurrijke sokken

Kleurrijke sokken

Lees ook

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content